МЕТРО България ще празнува с клиентите си от Благоевград и региона 11 октомври – Деня на предприемача

Filed under: Бизнес,Благоевград,България |

платен материал VISIA OBD 

  • Всеки притежател на собствен бизнес от Благоевград и региона може да се регистрира на www.den-na-predpriemacha.bg. Там той ще може да представи свои специални предложения, с които да привлечете много и нови клиенти на 11 октомври.

Независимо дали става въпрос за уютно кафене, семеен хотел, или студиото за красота в квартала, всеки ден милиони хора се радват на специално отношение в малките частни обекти. В чест на всеотдайността и усилията, които собствениците на малкия и среден бизнес влагат в своята работа, МЕТРО Кеш енд Кери ще отбележи на 11 октомври – Деня на предприемача.

Празникът ще бъде честван едновременно във всички 25 държави, в които компанията оперира. МЕТРО планира да утвърди инициативата като ежегодно глобално събитие, което ще се провежда през всеки втори вторник от месец октомври в знак на уважение към нейните над 21 милиона клиенти от малкия и среден бизнес в целия свят.

„МЕТРО България се стреми да бъде защитник на независимите предприемачи, а с този празник бихме искали да изразим възхищението си от тях.“, каза Лазар Лулчев, управител на МЕТРО Благоевград.. МЕТРО България ще се включи в честването на Деня на предприемача не само за да благодари на своите клинети, но и да подкрепи бизнеса им. Всеки ден до 11 октомври 2016 г. компанията ще представя по телевизия и радио един от над 50-те предприемачи, включили се в инициативата, заедно с атрактивни оферти на хранителни и нехранителни продукти. Интервюта с предприемачите се публикуват и на специална страница в уебсайта на МЕТРО.

МЕТРО кани всички притежатели на собствен бизнес да промоцират дейността си, като се регистрират на www.den-na-predpriemacha.bg и представят свои специални предложения на клиентите за 11 октомври. Това могат да бъдат отстъпки и намаления в цени, изгодни оферти за покупки 2 в 1, специални промоции, уникални предложения, важащи изключително за 11 октомври. Регистрацията и промоцията чрез www.den-na-predpriemacha.bg са напълно безплатни за всеки един предприемач. МЕТРО осигурява на първите 2000 компании, качили свои оферти в уебсайта, промоционални материали, с които да се рекламират в Деня на предприемача.

МЕТРО интензивно рекламира www.den-na-predpriemacha.bg, така че всеки отворил страницата през своя компютър или телефон, ще може да избира сред офертите на регистриралите се предприемачи.

“Ние измерваме своя успех с успеха на своите клиенти – близостта до тях е от най-голямо значение. Ето защо ние създадохме един от най-големите търговски екипи в страната, който наброява над 150 души“, казва Атила Йенисен, Главен изпълнителен директор на МЕТРО България. „Нашите търговци обслужват повече от 10 000 клиенти и правят над 1000 клиентски посещения на ден. Трудно бихте могли да намерите хотел, ресторант или независима компания, които да не са по един или друг начин клиент на МЕТРО. Стремим се винаги да им предлагаме решения, които да допринесат за успеха на техния бизнес. Клиентите могат да намерят всичко „под един покрив“ сред близо 25 000 стоки в нашите магазини или да получат поръчката си с МЕТРО доставки директно до своята врата.“

Още за празника вижте тук.

Spread the love