С 37 червени рози, златно колие сърце и предложение за спа уикенд съпругът Владимир изненада в полунощ бизнесдамата Зорка Давидкова от Благоевград за рождения й ден

Filed under: Благоевград,Оживление |

Децата Дейвид и Ванеса й поднесоха торта с фойерверки, дошлият специално от Англия племенник Спас, майката Дани и сестрата Таня й подариха безплатни разкрасителни процедури за 300 лв.

183-24-01  131092_n

Зори в компанията на съпруга си Владимир и двете им деца Дейвид и Ванеса

37-и рожден ден отпразнува бизнесдамата Зорка Давидкова от Благоевград. През целия празничен ден телефонът й не спря да звъни, да поздравят очарователната рожденичка се обадиха десетки нейни близки, приятели, познати. Личната й страница във фейсбук също бе отрупана с безброй картички и пожелания за здраве и успех.

183-24-01  324165_n

Зорка Давидкова със съпруга си Владимир на рождения си ден

183-24-01   685_n

Зорка с дъщеричката си Ванеса на почивка в Македония през лятото

Най-голямата изненада бе поднесена от съпруга Владимир, който минути след полунощ на празника остави без дъх половинката си, поднасяйки й букет от 37 червени рози и златно колие със сърце в знак на любовта им. И за да бъде изненадата пълна, Владимир очарова дамата на сърцето си с предложение за спа уикенд в Огняново.

Зорка бе поздравена и от децата си Дейвид и Ванеса, които към пожеланията за здраве, щастие и късмет поднесоха на майка си огромна торта със запалени фойерверки. Майката на рожденичката – Дани, сестра й Таня, която работи като помощен персонал в благоевградска болница, и племенникът Спас, дошъл си от гурбет в Англия специално за празника, изненадаха очарователната рожденичка с безплатен ваучер за разкрасителни процедури на стойност от 300 лв. в студио за красота по неин избор. Пред репортер на „Вяра” Зорка Давидкова разкри, че във вечерните часове на деня ще празнува рождения си ден в елитен благоевградски ресторант, но изцяло в тесен семеен кръг. „Пожелавам си здрве, здаве и пак здраве”, каза тя.

Spread the love