Кюстендилката Мая Манолова нахлузи брачна халка на Ангел Найденов след 5-годишна връзка

Filed under: Кюстендил,Оживление,Перник |

 

185-24-02 500_n 185-24-02 582

След 5-годишна любовна връзка омбудсманът Мая Манолова от Кюстендил и министърът на отбраната от кабинета „Орешарски“ Ангел Найденов станаха семейство. Двамата официално размениха брачни халки в ритуалната зала „Оборище“ на ул. „Кракра” в столицата. Те на няколко пъти отлагаха тържествената церемония по сключването на граждански брак. Сватбата се забави и заради онкологичното заболяване на Манолова. Манолова обаче удържа на думата си първо да даде път на дъщеря си. През юли омбудсманът омъжи единствената си дъщеря Ралица в Кюстендил. Ангел Найденов тогава отсъстваше от церемонията.

185-24-02 svatba_manolova1

В ритуалната зала „Оборище“ свидетели и кумове на двойката са били Весела Лечева и половинката й Сотир Ушев. Двамата са едни от най-добрите приятели на семейството. Тъй като и за двамата е втори брак, Мая спази традицията и забрави за бялата рокля, заложи на тоалет пепел от рози на български дизайнер. Никой от местните социалисти в Кюстендил не присъства на сватбата, която се проведе в изключително тесен кръг.

„Точно на 11.11.2011 г. Ангел подготвя в софийския си апартамент романтична обстановка – свещи, вино, рози, и когато половинката му се прибира от работа, пада на колене и й иска ръката. Било толкова неочаквано, че Мая не могла да отрони дума в продължение на минута – нещо доста нетипично за нея…
В Кюстендил остава да живее бившият съпруг на Манолова, Милен, който е митничар. След развода им тя запази неговата фамилия, тъй като с нея добива популярност. Двамата са в добри отношения. Той живее в семейния апартамент над кооперативния пазар в Кюстендил, на първи етаж. Чували се и виждали, когато Манолова е в града. “Никога не сме се карали с Мая преди или след развода“, казва още той. Освен с бившата съпруга той запазил и добри отношения и с родителите й – Божидар и Елена. Двамата живеят също в Кюстендил.

Любопитна подробност е, че за разлика от сватбата на дъщеря си – събитие, което сподели на официалната си страница във фейсбук, сега Манолова запази личното си пространство и не се афишира. Телефонът й пък бе включен на гласова поща.

Spread the love