Семейство с три деца катастрофира край Железница, субарото им се преобърна по таван

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

Три опита за самоубийство разтърсиха Благоевград, 46-годишна майка на тийнейджърка се нагълта със сода каустик

190-08-02 cam1

Колата се обърнала по таван

Семейство с три деца катастрофира край симитлийското село Железница. Тежката катастрофа стана вчера малко преди 15:00 часа. Лек автомобил „Субаро” с пътуващи в него мъж, жена и три деца на възраст 10, 14 и 16 години, всички от благоевградското село Покровник, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост самокатастрофира, като се преобръща.

По първоначална информация без опасност за живота са пострадали мъжът и жената, които са транспортирани в МБАЛ-Благоевград за оказване на медицинска помощ, а трите деца са без наранявания.

Движението на ППС в участъка се регулира, съобщиха от пресцентъра на полицията в Благоевград.

Трима души са направили опит за самоубийство вчера през нощта в Пиринско, оказана им е медицинска помощ в МБАЛ-Благоевград. Преди да се озове в болницата, 22-годишен наркозависим младеж от Благоевград е взел хапчета с алкохол. Същото е сторила и 28-годишна жена от Симитли, майка на първокласник. Тя решила да посегне на себе си след скандал със съпруга си. И на двамата са направени промивки с активен въглен и вливания на физиологичен разтвор. Стабилизирани са, след което по собствена воля са напуснали лечебното заведение. 46-годишна майка на тийнейджърка пък се нагълта завчера на обяд със сода каустик. Направилата опит за самоубийство жена е с изгаряне на устната кухина, засегнат е и хранопроводът, настанена е в реанимация на благоевградската болница с опасност за живота.

 

Spread the love