Сашка Васева празнува половинвековния си юбилей с мъжа и децата си, призна: Семейството е най-важното за мен

Filed under: Дупница,Оживление |

 

16.02  00

Сашка Васева посрещна рождения си ден в компанията на съпруга си Христо и идвете си деца Христо – Никола и Христина – Михаела

Сашка Васева събра само най-близките си, за да отбележи половинвековния си юбилей. Традиционно през последните години Васева избягва шумните партита за личния си празник и предпочита да се забавлява в компанията на мъжа си Христо и двете им деца – баткото Христо-Никола и малката Христина-Михаела. И тази година тя не изневери на стила си и предпочете скромна вечер с най-близките си хора.

„Семейството е най-важното за мен. Предпочитам да съм с тях, отколкото да ходя по дискотеките. Там е място за забавления и работа, а личният празник си е само за нас. Най-големият подарък за мен е да сме заедно“, коментира легендарната изпълнителка. Тя допълни: „Пустата моя известност не ми позволява да живея бурно, а и аз не го търся. Предпочитам кротките събирания“. Самата изпълнителка призна, че не се чувства остаряла и за нея годините нямат значение, като най-важното е, че е помъдряла с още една година. На 50-ата си годишнина Сашка предпочете цял ден да остане с изключен телефон, за да може да се наслади на личното си спокойствие. „Ей сега ставам, празникът тепърва започва за мен“, призна в 15,30 ч. хитовата изпълнителка. Поздравите от близки и приятели тя започна да получава едва вечерта.

Spread the love