Областният лидер на БСП в Пиринско Николай Бошкилов вдига пясъчни замъци на плажа в Созопол, приятел го съветва да си отвори бутилка бяло вино

Filed under: Благоевград |

 

 

195-02-01  nikolai2

Бошкилов лови попчета на кея на Созопол.  

Областният лидер на БСП в Пиринско Николай Бошкилов изгражда пясъчни замъци на плажа в Созопол. Красивите форми били за радост на сина му, като основните строителни материали са пясък и вода.

Пред приятели Николай Бошкилов споделил, че обича да отдъхва през лятото на родното Черноморие и истински се забавлява с изграждането на красиви форми край брега на морето.

„Абе я и аз да се постна от морето, че напоследък ме обвиняват, че само риби ловя”, написа той на стената си във фейсбук и качи снимки от ваканцията със сина си. По-късно пък се отбеляза с въдица в ръка: „След плаж е време за риболов на попчета на кея на Созопол”. Приятелят му Веселин Камбуров шеговито го посъветва да остави въдицата и да си отвори бутилка бяло вино.

195-02-01  nikolai1

Николай Бошкилов изгражда със сина си пясъчни замъци.

„Абе, другарю Бошкилов, я се опъни на сянка някъде, пък си отвори една хубава бутилка бяло вино, пък сервитьорката ще се погрижи за мезето, като усети аромата на виното”, изкоментира го Веселин Камбуров.

 

 

Spread the love