Читателите ни пишат: Преподавателката в ПГИ – Благоевград, Яна Василева чупи стойки и пъчи бедър в гореща фотосесия в социалната мрежа

Filed under: Благоевград |

Учениците: Готова сте за модел на „Плейбой”

Директорката Ася Бояджиева: Не виждам никакъв проблем

199-01-01 11

Учителката по икономика на предприятието в Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев” в Благоевград, Яна Василева с фотосесия във фейсбук

199-01-01 22

Учителката по икономика на предприятието в Професионалната гимназия по икономика (ПГИ) „Иван Илиев” в Благоевград и бивша служителка в Инспекцията по труда в областния център Яна Василева пощури ученици и техните родители с гореща фотосесия във фейсбук.

Digital Camera

Ася Бояджиева

Профилът й в социалната мрежа буквално е залят от снимки, коя от коя по-еротични и сексапилни, съобщиха читатели на вестник „Вяра”, които ни изпратиха и самите фотоси.

199-01-01 55 199-01-01 44 199-01-01 33

 

От тях ясно се вижда, че освен сред природата русокосата дама е винаги готова за снимка както в спалнята на дома си, така и на стълбите пред хотелски комплекс и в кафене. Минижупът пък е сред предпочитаните от нея, тъй като на всяка снимка учителката е облечена или с къса рокля, или с къса пола.

Макар че учениците в ПГИ „Иван Илиев” в Благоевград се надпреварват да харесват снимките й във фейсбук, пишейки под тях коментари от рода на „много сте готина, госпожо, леле какво тяло, нашата госпожа е върхът, готова за модел на „Плейбой” и др., родителите на децата са повече от скандализирани. Те определиха поведението й като непристойно и недопустимо за един учител. „Как е възможно подобно нещо? Какъв пример дава на децата? Учителят затова е учител, за да възпитава, да образова морално, а тя ? Срамота! Не само че не ги учи и не показва морал пред тях, но дори ги развращава”, един през друг ядосани казаха те.

За разлика от притеснените родители обаче, директорката на гимназията Ася Бояджиева не вижда никакъв проблем в снимките. „Лично не съм виждала снимките на колежката, от вас разбирам, че има такива във фейсбук. В крайна сметка обаче това е нейният личен живот и тя, както и всеки друг, може да прави с него каквото си поиска. Не мога да я упреквам, нито да я съдя. Не мога да правя това и с никой друг колега. Още повече че тези снимки не са направени в училище. Яна Василева е на работа при нас от началото на тази учебна година, а снимките, доколкото разбирам, са отпреди месеци. Това автоматично означава, че тя дори не ги е правила, докато е била преподавателка”, лаконично заяви Ася Бояджиева. Бивши колежки на Яна Василева от Инспекцията по труда в Благоевград пък твърдят, че и докато работила при тях, се обличала повече от предизвикателно.

Самата Яна преди време пък категорично заявила пред своя близка, че за разлика от много хора в страната, които търсят работа, тя няма притеснения за такава. „В крайна сметка ще взема и един модел да стана, за да затворя устите на всички тогава. Мъжете ме харесват, проблеми с работат нямам, вратите са навсякъде отворени за мен”, фръцнала се тя.

 

Spread the love

Коментар за: Читателите ни пишат: Преподавателката в ПГИ – Благоевград, Яна Василева чупи стойки и пъчи бедър в гореща фотосесия в социалната мрежа

  1. Оно па една убавиняаа…

    ебач
    2016/октомври/21 at 10:21 AM