Вихрено начало за „Осогово волей“ през новия сезон в Любителската волейболна лига

Filed under: Спорт |

 

Кюстендилци стратираха с 2 победи и са лидери в група „В“, предстои сблъсък с Bam Bam

204-15-04-krasi-1_Осогово_волей

Тимът на „Осогово волей“

Вихрено начало за волейболистите на „Осогово волей“. Кюстендилци стартираха повече от успешно новия сезон в Любителската волейболна лига, постигайки две победи в първите 2 кръга от Б2 дивизия, група В.

В първата среща от новия сезон отборът първо надигра в София VIVACOM с 3:1 гейма. Във втория си мач и първи в обновената и реновирана зала „Осогово“ в Кюстендил, „Осогово волей“ се наложи с 3:2 гейма над Volleymania в изключително зрелищна битка по игралното поле.

Домакините взеха първата част след 29:27 т., но отстъпиха в следващите два гейма, съответно с 19:25 и 24:26. Последва стабилизиране в редиците на кюстендилския тим и той спечели четвъртата част с 25:17. В тайбрека играчите на „Осогово волей“ бяха повече от категорични и се наложиха с 15:9 т. Следващият им съперник в неделя, 30 октомври, е Bam Bam, който стартира с победа над The IncrediBalls и загуба от „Епикриза“. Двубоят е от 13 часа в залата на ХТМУ в столицата.

„Осогово волей“ е лидер в групата с 5 т., пред Volleymania с 4 т., Bam Bam и „Епикриза“ имат по 3 точки, а последни за момента са The IncrediBalls с 0 т.

Съставът на „Осогово волей“ за новия сезон е – Кирил Котев, Васил Белчев, Младен Кръстев, Михаил Георгиев, Бисер Василев, Николай Григоров, Явор Христов, Кирил Петров, Веселин Николов, Калоян Атанасов, Катя Щърбева, Георги Димитров, Борислав Георгиев, Мартин Георгиев.

„Осогово волей” участва за 8-и път в Любителската волейболна лига. Капитан на отбора е Явор Христов.

Spread the love