20-годишен водач и 16-годишно момиче от Гоце Делчев с тежки травми, след като товарен автомобил се заби във “Фолксваген Пасат“

Filed under: Гоце Делчев |

линейка

 

20-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ и пътуващо в него 16-годишно момиче, и двамата от Гоце Делчев, вчера в късния следобяд бяха настанени поспешност след катастрофа в МБАЛ „Иван Скендеров“.

На водача на смазания до неузнаваемост лек автомобил е била направена веднага спешна операция на тежка фрактура на единия крак, съобщиха от болничното заведение.

За пострадалото момиче, което е оставено в болничното заведение за наблюдение също се полагат грижи. То е с  травми и силен стрес след нелепия инцидент. Състоянието на пострадалите е  сравнително добро и няма опасност за живота и на двамата младежи, коментираха още от болничното заведение.

Тежката катастрофа приключила за щастие без жертви и тежко пострадали лица, стана вчера около 15:25 часа на ул.“Драмски път“ в Гоце Делчев, при която товарен автомобил „Щаер“ с 49-годишен водач от Гърмен, при завой на ляво отнема предимството и блъска лекия автомобил „Фолксваген Пасат“ с 20-годишен водач и 16-годишна спътничка.

Очевидци коментираха, че вследствие на силния удар предната част на лекия автомобил е била смазана до неузнаваемост и само чудо е спасило двамата младежи от най-лошото.

Подробности в печатното издание.

Spread the love