Гушнатите Калина Иванова от Дупница и фитнес шампионът Стоян Дудов от Благоевград разбиха фейсбук с 1,1 хил. лайка

Filed under: Дупница,Оживление,Сапарева баня |

 

Взимайте се, един за друг сте…, избухнаха феновете им

209-24-01---Дупнишката актриса от хитовия сериал „Ден и нощ” Калина Иванова и благоевградският модел и фитнес шампион Стоян Дудов разбиха фейсбук с над 1,1 хиляди харесвания на снимка, на която се гушкат. „И след два дни ще пише, че сте гаджета”, изкоментира ги Владимир Тодоров. Почти никой от фейсбук приятелите на Калина не обърна внимание на коментара „Позьори”, направен от Чолака, а заваляха честитки: „Взимайте се, един за друг сте…”

209-24-01 63 209-24-01 25

Иначе Калина вършее по заведенията с останалите актриси от сериала Анна-Мария Чернева, Карина Николова, която е ЮЗУ възпитаничка, с които се превръщат в центъра на вниманието, където и да отидат.

Стоян Дудов пък вдъхновява своите близки с духовити мисли и цитати. Един от последните му постове е от Седемте рилски езера: „Всичко се къса, губи, раздава, изстива и ожалва. Но сърцата ни. Очите ни. Ръцете ни и уханието на любимите ни същества. Мирисът на гребена им. Докосването им.
Усещането ни… То е вечно. Като любовта, която сме дали и любовта, която сме получили истински…”

Spread the love

Коментар за: Гушнатите Калина Иванова от Дупница и фитнес шампионът Стоян Дудов от Благоевград разбиха фейсбук с 1,1 хил. лайка

  1. Тази да не е смукала нещо?

    Дупничанин
    2016/ноември/03 at 23:03 PM