Пернишки миски се изпокараха за титли, обиждат се на силиконови джуки, Габриела Попова: С Мелинда Сейдия спахме в една стая, как не я е срам да говори за корекциите ми 

Filed under: Звезди,Оживление |

 

Сейдия: Бях поканена да представя България в Колумбия и станах Miss summer TOP MODEL

216-24-02 Габриела Попова

Габриела Попова

Пернишките миски Габриела Попова, носителка на титлата „Мис Силикон 2015”, и Мелинда Сейдия, която се окичи с короната „Лейди България Интернешънъл 2016“, се хванаха за гушите. Повод за скандал стана участието им в конкурса „Мис Самър Интернешънъл“ в Колумбия.

216-24-02

Мелинда Сейдия

Преди няколко дни Мелинда е била представена като „българката, покорила международен конкурс за красота в Колумбия“. Тя заяви, че е спечелила титлата „Мис Самър топмодел“. На въпрос на водещия перничанката каза, че е против естетическите корекции и момичетата, които само заради модата си слагат джуки.

Другата перничанка Габриела Попова, която не крие, че има корекции в бюста и устата, се обиди и избухна в личния си профил във фейсбук: „Изумена съм как може в рамките на една минута човек да изрече толкова много лъжи. Става въпрос за участието на Мелинда Сейдия в тв предаване. С нея бяхме заедно на конкурса Miss Summer International 2016 в Колумбия, но е нелепо да твърди, че е представила България и се е окичила с титли. Без да бъда нескромна, ще отбележа в полза на истината, че аз представих страната ни и си тръгнах с короната на Miss Summer Europa. Обиди ме и фактът, че човек, с когото съм спала в една стая, говори индиректно за моите силиконови „джуки“ и корекции. Странно ми е, че с една лента от конкурс хората забравят откъде са тръгнали“.
Мис Силикон уточни, че тя се е закичила с лентата „Мис Самър Европа”, а Мелинда е взела лента за топ модел, пише „Телеграф“. Сейдия също коментира във фейсбук:
Във връзка с гостуването ми в тв предаване искам да кажа, че аз бях поканена да участвам в конкурса Miss summer international, който се проведе в Колумбия. Там отидох да представя България с титлата си Lady Bulgaria International 2016. И се завърнах наградена с титла Miss summer TOP MODEL. Благодаря за вниманието!“

Spread the love