Теодора Андреева разцелува Кубрат Пулев на ринга, убедена е: Ще стане световен шампион, най-добрият е

Filed under: Звезди,Сандански |

 

Боксовата среща между Кобрата и Самуел Питър бе изгледана и от собственика на Парк-хотел „Пирин” в Сандански Стефан Шарлопов

230-09-01-542_n 230-09-01-7492_n

Приятелката на интерконтиненталния шампион в тежка категория Кубрат Пулев – певицата Андреа, заяви, че българинът работи усилено по мечтата си – да спечели световна титла, а за нея категорично той е най-добрият.230-09-01-690_n 230-09-01-7492_n

„Той работи по това да стане световен шампион. За мен той си е такъв – най-добрият в света! Аз не съм толкова навътре в бокса, но смятам, че той заслужава да стане световен шампион и ще стане!“, каза Теодора Андреева след срещата на Пулев със Самуел Питър. В първия си мач като професионалист пред българска публика Кобрата победи Нигерийския кошмар, след като противникът му се отказа заради контузия в ръката. Андреа за първи път подкрепяше своята половинка в непосредствена близост до ринга.230-09-01-82_n 230-09-01

„Мисля, че е време да се промени традицията да не ходя на мачове. Спокойна съм, но отвътре ми трепери под лъжичката. Разбира се, че стисках палци, вълнувах се, но той през цялото време беше по-добрият, така че бях спокойна наистина“, заяви тя пред БТВ. Андреа каза, че е била много впечатлена от начина, по който българската публика посрещна Пулев, а силната подкрепа от трибуните отдаде на искреността на Кубрат.

„Беше уникално. Истината е, че когато видях всички българи, които пееха и подкрепяха… Аз съм била на други боксови мачове, на други боксьори, виждала съм публика на големи спортисти и не са толкова истински, не са толкова емоционални. Като че ли всяко нещо ни докосва и ние показваме вълнението си и това ни прави уникални. Кубрат е искрен и хората го чувстват това. Не можеш да излъжеш публиката. Тя разпознава истинските хора, разпознава, когато говориш от сърце, затова мисля, че те го обичат“, заяви изпълнителката.

„В крайна сметка мачът е в България и си мисля, че трябва да съм тук. Радвам се, че съм тук и много хора са дошли в залата да го подкрепят“, каза Андреа, която до последно не беше сигурна дали ще присъства на мача.
В залата беше още спортният министър Красен Кралев, милионерът Стефан Шарлопов, както и Дейзи Ланг.

Кубрат Пулев получи целувка от половинката си Андреа веднага след победата над Самюел Питър в зала „Арена Армеец“. Радостната фолкпевица скочи на ринга и беше сред първите, поздравили Кобрата, който спечели Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA).

Андреа прегърна Кубрат и го целуна. След това шампионът отдели внимание на много от феновете си, с които се снима. Сред тях беше и фен на ЦСКА в неравностойно положение. Привърженикът много се зарадва, че Пулев и Андреа отидоха при него и си направиха обща снимка. Aндреа изгледа мача в компанията на съпругата на Тервел – волейболистката Диана Ненова, и Красен Кралев.

Spread the love