Ресторантьорът Георги Стойнев от Дупница подари на главния си готвач Марияна Гавазка „Опел Вектра”

Filed under: Дупница |

Отсече: По-кадърен, честен и точен човек от нея не съм срещал

232-01-01-27123293_n-copy

Марияна Гавазка

Бизнесменът Георги Стойнев подари супер запазен „Опел Вектра” на главния готвач на механата си Марияна Гавазка.

„От 20 години се занимавам с ресторантьорство и не съм срещал по-кадърен, честен и точен човек от нея. Тя го заслужава”, каза Георги Стойнев, който е един от най-големите вносители на коли втора употреба в Дупница.

От дясно наляво: Димитър Стойнев, съпругата му Весела, Красимира, Георги Стойнев и отец Ивайло

„Работя от 3 години за Георги Стойнев. Работила съм и на други места, имала съм много хубави моменти и в хотелски комплекс „Рила”, собственичката Елена Гугуманова е чудесен ръководител, но човек има нужда от промяна. По една обява, пусната от Георги Стойнев, се намерихме. Оказа се, че сме били съседи, живели сме почти цял живот на една улица, но не се познаваме. Не познавам по-щедри хора от семейство Георги и Красимира Стойневи. Освен че получавам отлично възнаграждение, те ме обгръщат с внимание, щедрост и много доброта. През лятото работя в парка в механа „Водопада”. През зимата сме в механа „Дупница”. Обстановката е прекрасна, кухнята е много просторна и широка и с всички удобства. Да ти е кеф да идваш на работа. Специално за механа „Дупница” измислих и нов специалитет. Нарекох го пиле „Буржоа”. Прави се с пилешко месо, пушен бекон, гъби, соев сос. Продуктите се задушават. Цената е приемлива – само 5 лв.”, каза Гавазка. Дупничани, посетили кръчмата, обожават млечния сос на Марияна Гавазка. Тя го приготвя със специално кисело мляко, специална майонеза и копър. Всичко това се забърква в специално съотношение.

Стойнев е бивш полицай и е работил в екип с ексбаретите, сега бежанци, Ангел Христов и Пламен Галев.

Spread the love

2 коментара за:  Ресторантьорът Георги Стойнев от Дупница подари на главния си готвач Марияна Гавазка „Опел Вектра”

  1. Е ТИ СЕГА ТРЕБЕ ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ ОРГАНИТЕ, КОИТО ДАРУВАХА ДАЦИ-Р И ДА ТРЕСНАТ ЕДНА ГЛОБА НА КАПУТО, ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ ГОТВАЧКАТА С „НОВАТА“ ВЕКТРА Е БЕЗ ПРЕСТИЛКА И КАПА, А Е С МЪРЛЯВ АНЦУГ!!!

    гробар
    2016/декември/07 at 10:35 AM

  2. Ебаси кухнята?!

    Дупничанин
    2016/декември/06 at 22:06 PM