Банкерката Елена Илиева от Кюстендил заби служебния опел в бетонна стена, виновникът Красимир Калев с цепната вежда и акт за 150 лв.

Filed under: Кюстендил |
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Служебният опел се нацели в бетонна ограда

 

Банкерката Елена Илиева от Кюстендил катастрофира със служебната кола, след като я засече стара лада на инфарктно кръстовище в града.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Банкерката Елена Илиева разговаря по телефона

Банкерката се е забила с опела на „Интернешънъл Асет банк” челно в бетонна ограда на къща на кръстовищата на улиците „Цар Симеон” и „Даскал Димитри“. Причина за инцидента е 62-годишният Красимир Калев, който не дал предимство на Илиева, подминавайки знак „Стоп“. С личната си лада той пък се удари в дърво. На мъжа е оказана медицинска помощ в кюстендилската болница. Той е с разцепена вежда, която му е защита. От Пътна полиция му съставиха акт на стойност 150 лева. През цялото време Елена остана на местопроизшествието, докато пътните полицаи си свършат работата.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

За малко ударът да е в тръбата на газовата инсталация

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ладата, виновна за катастрофата, се удари в дърво

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сериозни материални щети

„Жената се държа като истински мъж, по нищо не й пролича, че се е стреснала. Много смело се държеше. Хубаво е, че колата има въздушна възглавница, тя се е отворила и това я е предпазило“, коментираха очевидци на инцидента.

„Тук непрекъснато стават катастрофи, аз живея малко по-нагоре. Чух бум, казах си, че е поредният инцидент, и излязох да проверя. Тези шофьори карат, без да спазват правилата. Не книжката да му вземат, ами колата да не им дават, да я сложат на трупчета. Не може да не се спазва предимство. Тук, при нас, дори имаше знак, предупреждаващ за опасно кръстовище, ми те го откъртиха“, гневи се 60-годишният Живко.

„Хубавото е, че при удара, жената не е нацелила тръбата за газовата инсталация, бил е малкият дявол“, допълни Живко.

Пътните полицаи изчакаха шофьорът да се върне от болницата и му връчиха акта. И Елена Илиева, и Красимир Калев бяха тествани за алкохол, пробите и на двамата бяха отрицателни.

„Късмет е, че на това кръстовище няма жертви. Ето и онзи ден, това 17-годишно момче така си отиде, Бог да го прости, но пък то не е имало даже шофьорска книжка“, казва още пенсионерът Живко.

 

 

Spread the love