Райна пее в Банско и на Кулата на Нова година, хонорарът й паднал от 3500 лв. на 2000

Filed under: Звезди |

 

245-09-02-%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b8Райна най-накрая се хвана за работа. След като посвети цяла година на това, което италианците наричат долче вита, македонското девойче от няколко седмици пак се е върнало към сцената. Говори се, че шефът й Митко Димитров бил поставил ултиматум – или се хваща за работа, или я изхвърлят от фирмата, пише „Уикенд“.

В родния на певицата Сандански твърдят, че тя била пръснала всичките си пари по екскурзии в чужбина. През 2016-а тя обиколи света, като скачаше от една екзотична дестинация в друга и се прибираше в България само за по седмица-две, преди да зачезне отново за месеци. Кръщелницата на Ванга посети Латинска и Северна Америка, Африка, Азия и доста държави в Европа, някои от които уважи по няколко пъти. В продължение на месеци тя не приемаше никакви оферти за участия. За сметка на това се наслади подобаващо на живота, като между другото съчета едно от пътуванията си – до САЩ, с изнасянето на два концерта пред българската общност там. В началото на годината македонката извиваше глас срещу 3500 лева на час, а сега приемала и оферти за 2 бона.
Една от последните й изяви например беше в карловското село Соколица. Преди това певицата показа как танцува салса на частно парти в хотел в Севлиево, докато гостите му блажено хапваха от сервирана по масите вечеря. Тя e работила дори на Коледа, когато е приела оферта от хотел в Банско. На Нова година пък има две участия – в Банско и в Кулата.

Spread the love