Пътешествие в свръхестественото: Дупнишка гадателка на карти предсказа короната на Мисис България 2012 г. Гергана Николова, хиляди евро за козметичката Соня Кацарова, сега шеф на школа

Вера Кочовска предрекла: Бъдещият феномен на България е Виолина Бекярова от Дупница

232-01-81-DSCN9962 copyДупнишката гадателка на карти Виолина Бекярова предсказа короната на Мисис България 2012 г. Гергана Николова в Латвия. Хубавицата тръгна окрилена за Рига от това, че 23-годишната Виолина преди това й предсказа поредица успехи, които се сбъднаха. Симпатичното момиче развило таланта да предсказва съдбата на човека, докато гледало картите след необичаен сън. Лично Вера Кочовска й изпратила писмо, в което приживе й предсказва: Един ден ще бъдеш призната за феномен и ще можеш да говориш с цивилизации от други вселени. Ето какво разказа самата тя в редакцията на вестник „Вяра” за редицата мигове на озарение, с които е обогатила десетки хора у нас и в Америка: „Много се радвам, че мога да виждам съдбата на хората и да предотвратявам злото, което може да ги връхлети. Изключително съм щастлива от факта, че предрекох победата на Гергана Николова от Дупница в конкурса „Мисис топ свят” в Рига. Преди да замине, Гери дойде, за да й гледам на карти и излезе, че тя ще бъде сред призьорките, дори ще бъде победителка. Случайно я срещнах, след като се върна, бях с майка си в жк „Бистрица”. Тя беше развълнувана и призна: „Аз не вярвах докрай, но всичко стана точно така, както ми беше предречено от теб. Признавам те за гледачка”.

Любопитен е фактът, че предрекох на известната дупнишка козметичка Соня Кацарова, че ще спечели много пари. Тя не вярваше. Спомням си, че звъня през нощта и ме попита, ако започне работа по европейски проект, ще спечели ли, има ли смисъл да полага усилия. Казах й: „Няма да имаш проблеми и ти ще спечелиш много пари по този европейски проект”. Както е известно, в Дупница тя направи школа.

Придобих тези способности, когато бях в Италия при родителите си. Всичко стана след един сън. Аз бях в моята си стая, спях, беше сутринта между 5 и 5,30 часа и видях три ангела, а с тях мисля, че беше Исус. Те бяха в бели дрехи около мен и моята стая. Пред мен беше Исус Христос, той ме погали по лицето с ръка, аз усетих тежка, мъжка голяма ръка, всичкото това се случи в рамките на 5 секунди. В моята стая беше много светло, като бял ден. И след като Исус Христос ме погали по лицето с ръката си, всичко се скри – жълтата светлина изчезна от един път и всичко това изчезна, а в моята стая стана много тъмно, както е било преди. Аз се събудих много изплашена, разтреперих се цялата. Вратата ми беше отворена наполовина, а преди това беше затворена цялата и аз чух стъпки, преди да се скрие жълтата светлина. Тя беше като огън тази светлина. На другата година започнах вече да гледам на всички без страх и познавах всичко на хората без лъжа.

232-01-81-gergana_zareva_misis_bulgariya

А преди това пак гледах, ама никой нищо не знаеше за таланта ми, само на себе си и на майка си гледах, защото не бях сигурна дали ще познавам на хората. И след този сън започнах да гледам на всички и не го криех, а преди това ме беше срам. Беше ми притеснено как ще ме приемат хората, но вече започнах да гледам на всички, без да се срамувам и притеснявам от никого. На другата година, когато се прибрах в България, в моя град Дупница, започнах да гледам на моите приятели, комшии и т.н. След това се записахме да ходим в Гърция на море с родителите ми с автобус, с една фирма от нашия град. Дни преди да потеглим, аз видях, че нещо лошо ще се случи и ме беше страх, притесних се много и казах само на майка ми, че ни чака опасност. Ако бях казала на другите, нямаше да ми повярват. Когато дойде денят да тръгнем, на влизане в Гърция автобусът се развали, някаква повреда имаше, обаче аз на никого нищо не казах и само изчаках да видя дали така ще се случат нещата и както се видя на моите карти – така стана всичко – отказаха спирачките, но голямото зло ни подмина. И когато пристигнахме на плажа, моите приятели искаха да им гледам. Аз нали нося винаги с мен картите в чантата си, ги извадих и им гледах. И на шофьорите гледах, и на всички. След това аз им казах за повредата с автобуса, че съм я видяла преди няколко дни и те ми казаха така: добре че ни гледа, иначе нямаше да ти повярваме сега, след като ни гледа, ти вярваме, че всичко познаваш. И накрая се върнахме живи и здрави в Дупница, те поправиха автобуса и бяхме много доволни от пътуването.

Преди една година се запознах с Вера Кочовска. Тя каза на моя приятел, който се познава с нея, че един ден аз ще бъда призната за феномен, много ще се издигна в обществото, ще помагам много на хората и ще започнат да ми вярват. Също каза, че аз ще започна да говоря с планетите. Това са думите на Вера Кочовска.

Преди половин година аз видях смъртта на дядо си и казах на баща ми и на майка ми, на всички, че ще се случи, обаче никой не ми вярваше. Когато настъпи моментът, всичко се случи така, както им бях казала. Също така видях, че моят баща ще се поболее и ще се случи нещо лошо, че ще ходи по болници. И всичко това се случи. Баща ми сега има байпас на сърцето. Обаче аз когато им казах преди много време, никой не ми повярва и всичко се случи така, както им бях казала. Една моя приятелка дойде при мен последната вечер, преди да замине за чужбина, и ме пита дали може да й гледам. Аз й гледах и на нея й излезе, че когато тя замине на дългия път в чужбина, там ще се срещне с някакво момче и за него ще се омъжи. След като аз й го казах това нещо, тя замина и един ден ми писа по интернет, че вече се е запознала с това момче и се омъжва.

Свръхестествените способности са обект на изключителен интерес. В момента хит в социалните мрежи е интервюто на един от най-четените автори на бестселъри в Щатите – Роджър Морно, по повод една от последните му книги „Пътешествие в свръхестественото”. Той е бивш поклонник на демоните, а сега християнин и разказа за времето си, прекарано в поклонение пред тях. За личните си срещи с духовете той дава разяснение за това, което падналите ангели вършат, както и за тяхната подготовка да заблудят света, представяйки се като съветници в бизнеса и живота и лечители, представяйки се в изключителна прелест и много добрини, каквито хората не могат и да очакват. Морно разказва за един от най-известните лекари в Щатите, който е получил дарбата да оперира без кръв, без упойка и без пациентът да усеща болка, когато скалпелът отваря тялото. Разказва за собствените си финансови удари, които е направил при конни наддавания благодарение на духове приятели, които са му показали в сън три дни преди състезанието конете победители. Разказва и за топ адвокат на Щатите и начина, по който е успял  да извади от затвора топ престъпници с чисти досиета. Говори с имена и от първо лице единствено число. Роджър Морно е убеден, че християните от всички деноминации, било то православни, католици, протестанти, всички те са части на Христовото тяло, духовни камъни, които се съграждат в общ дом за прослава на Бог.

Подробности в печатното издание

Вижте интервюто с Морно от две части:

Част 1
Част 2

 

 

Spread the love