Райна от Сандански заминава да живее за 2 месеца в Куба

Filed under: Звезди |

 

 

04-09-03Райна от Сандански си взе 2-месечна почивка и реши да замине временно да живее в Куба. „Пожелавам си новата 2017 година да бъде също толкова добра и динамична, но най-вече да съм жива и здрава, защото другото си го постигам сама с Божията помощ. От 3 януари до 23 февруари няма да поемам участия, защото ще пътувам отново с цел обучение. Благодаря на „Пайнер“, че ми дадоха този шанс да пътувам за по-дълъг срок“, разкри самата изпълнителка. Така реално близо 2 месеца фолкпевицата няма да има никакъв принос за благосъстоянието на продуцентите си и позиционира кариерата си на заден план.
Според източници новината никак не се понравила на инж. Митко Димитров, който усърдно се труди всеки ден и очаква подопечните му също да демонстрират желание за работа. Той обаче вече буквално вдигнал ръце от изпълнителката и разрешил да замине за карибската държава.
Преди заминаването си Райна се обърна към своите почитатели в официалната си страница, за да ги направи съпричастни със своето отсъствие. „Измина една прекрасна за мен година, година, в която успях да сбъдна много мечти – обикалях света – Италия, Кападокия, Куба, Санторини, Филипините (Боракай, Ал Ейн), научих нов език, доказах истина, сдобих се с нещото, за което отдавна работя, създадох хубави песни, две от които – големи хитове, по един и в двата жанра, аналогично реализирах много участия тук, както и в чужбина – Канада, САЩ, Македония…“
Изпълнителката сподели още, че през последните месеци почти не е спала, но е повече от удовлетворена, че върши нещата, които я правят щастлива и я приближават все повече към другите й цели и мечти в живота. „Това ви пожелавам и на вас, година на движение напред! Здрава и мирна! Правете добро, за да дойде доброто и при вас. Добро при добро отива“, заяви емоционално Райна, чието бъдеще става все по-неясно след дългото й забягване към далечната държава.

Spread the love