Ледът не пуска пернишката зала „Борис Гюдеров”, „Миньор” приема ЦСКА в по-малката „Кракра“

Filed under: Баскетбол,Спорт |

minior_maje_2016_2017_4

Ледът, окупирал пернишката зала „Борис Гюдеров“, не я напуска, като спортното съоръжение е непригодно за мачове от волейболното ни първенство. Така мъжкият отбор на „Миньор” (Перник) ще приеме и ЦСКА в по-малката „Кракра“, в домакинството си от 16-ия кръг от Суперлигата. Двубоят е днес, 3 февруари (петък), от 18:00 ч.

С това волейболистите от Перник ще домакинстват за трети пореден път в другото спортно съоръжение в града, което обаче е малко по размери и няма място за публика.

„Ремонтът на зала „Борис Гюдеров“ не започва. Много е неприятно това положение. Преди първото ни домакинство в „Кракра“, навън имаше 250 човека, после за второто останаха 150, сега сигурно няма да има никой за мача с ЦСКА. Рискуваме да останем без фенове и поддръжка“, заяви треньорът на „Миньор” Стоян Гунчев.

Припомняме, че преди три седмици в „Борис Гюдеров“ стана авария, като всички радиатори гръмнаха, а залата бе обледена. Засега все още няма предприети ремонтни дейности за отоплението, като волейболистите са принудени да се задоволяват с малката „Кракра“.

Spread the love