Цеци Красимирова върна по куриер скъпа гривна на Ангелинка Димитрова от Самоков: Бог не ми позволява да я задържа

Filed under: Звезди |

 

29-09-02Манекенката Цеци Красимирова върна ръчно изработена скъпарска гривна на съпругата на покойния си любовник Константин Димитров-Самоковеца – Ангелинка. Тя я изпратила по куриер, споделиха близките й.

Причината за раздялата на Красимирова със скъпото бижу бил фактът, че Цеци е евангелистка и „нейният Бог не й позволявал да я задържи“. 29-09-02-_0След като едва не загуби живота си при стрелбата срещу Константин Димитров в Амстердам през 2003 г., с когото делеше едно легло, манекенката реши да промени тотално живота си. „Смъртта му и това, че тя по чудо оцеля след двете животоспасяващи операции, я накара първо да поиска прошка от нея, а сега й върна и гривната, която Самоковеца купил на съпругата си за Свети Валентин малко преди да го застрелят“, споделиха ни близки на манекенката. Ръчно изработеното бижу е правено по поръчка, с четири диаманта е и все още не е ясно защо Косьо я е дал на Красимирова. „Сигурно е искал Цеци да се изфука със скъпоценната вещ. Тя много си пада по дрънкулки“, смятат приятелките й. Преди 10-ина дни Красимирова отпразнува 37-ия си рожден ден в смолянска кръчма с дъщеря си и най-добрите си приятелки, научи „България Днес“.

Преди месеци красавицата бе зарязана и от последната си изгора – американеца Майкъл. Причина за разлъката не е известна. В момента най-голямото щастие на Цеци е дъщеря й Джудит, която е красавица като майка си.

 

Spread the love