Болничният шеф д-р Митев вади 612 833.33 лв. за медицински изделия, назначиха Таня Панева-Властанова от Сандански за старша сестра в ортопедия

Filed under: Благоевград |

 

43-04-02-mitev1

Д-р Огнян Митев

43-04-02-%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b02

Таня Панева-Властанова  

Шефът на благоевградската болница д-р Огнян Митев обяви обществена поръчка за медицински изделия за 612 833.33 лв. Офертата се отнася за доставка на специфични медицински изделия за инвазивна кардиология за нуждите на болницата. Кандидатите могат да подават оферти до 4 април 2017 година. Най-новото попълнение на болницата е медицинската сестра Таня Панева-Властанова, която започна работа като старша на отделението по ортопедия.

Досега тя е била старша на хирургично отделение в болница „Свети Врач“ – Сандански, заемала е същия пост и във вътрешно отделение, повече от 5 години е била старша на операционния блок и операционна сестра. „Приех поканата за работа, защото с началника д-р Стоян Папочиев сме работили заедно в болницата в Сандански от 2006 г., Благоевград ми е познат. Тук съм учила, завършила съм Института за подготовка на здравни кадри и Медицинския колеж към МУ – София”, коментира Таня Панева-Властанова. Досегашната старша сестра Жулиета Йовчева, която бе начело на медицинските специалисти повече от 10 години, остава да работи в отделението като редова сестра.

 

 

 

 

 

 

Spread the love