Четирима души пострадаха при катастрофа в Кресненското дефиле, медици от МБАЛ – Благоевград: Цяло чудо е, че са се отървали само с охлузвания

Filed under: Благоевград |

 

31-04-01  kresna1

Четирима души пострадаха при тежка катастрофа днес в Кресненското дефиле. Инцидентът е станал около 13.10 часа след сблъсък между кола и два микробуса. По първоначални данни лек автомобил „Киа“ е ударен в задната си част от микробус, движещ се зад него, като в резултат на удара колата е навлязла в лентата за насрещно движение и се е ударила в движещ се след нея друг микробус. При катастрофата са пострадали четирима души, пътуващи в двата микробуса, като няма данни да са тежко ранени. Всички са транспортирани до болница за уточняване на състоянието им и оказване на медицинска помощ. По-късно стана ясно, че всички са само с охлузни рани и травми на главите, без опасност за живота им. Според лекарите те са извадили луд късмет. „Цяло чудо е, че няма по-сериозно пострадали при автомелето. Господ е пазил всичките”, допълниха още медиците от МБАЛ в Благоевград.

От ОДМВР – Благоевград призовават водачите да шофират с повишено внимание и със съобразена с пътните и атмосферни условия скорост.

 

Spread the love