Кандидатите за депутати от ГЕРБ – Перник, Велчев, Соколова и д-р Александров пред пенсионери: Предвиждаме 600 лв. минимална работна заплата и 300 лв. минимална пенсия

Filed under: Перник |

 

50-07-07-606_oЗа мен най-важното нещо е да бъдеш честен с хората, защото идва момент, когато пак ще трябва да ги погледнеш в очите. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ в 14-и многомандатен избирателен район Красимир Велчев на среща с представители на пенсионерския клуб в кв. „Църква“. Той категорично заяви, че ангажиментите, които партията поставя в предизборната си програма, са реалистични. Направени са сметки и те могат да бъдат изпълнени. С това, което предвиждаме в икономиката, надграждайки направеното от правителството на Бойко Борисов, БВП ще достигне 120 милиона лева за четири години, което ще позволи 600 лева минимална работна заплата и 300 лева минимална пенсия“, заяви Велчев. Той подчерта, че ще гарантира стабилност на пенсионната система чрез поетапно увеличаване на пенсиите.

50-07-07-2717_o

Водачът на листата на ГЕРБ сподели, че читалищната дейност играе основополагаща роля във възпитанието на младите хора и пое ангажимент да работи за увеличаване средствата, насочени към модернизиране на мрежата от културни институти, читалища и библиотеки в страната.

„Нашата основна цел е формиране на грамотност на учениците чрез качествено образование и подкрепа за децата. Струва си да помогнем на сегашното поколение да бъде и грамотно, но и да притежава умения“, заяви Ирена Соколова.

Приоритетите на партията в сектор „Здравеопазване“ представи кандидатът за народен представител д-р Александър Александров. Той изтъкна сред приоритетите на ГЕРБ необходимостта от реформиране на здравеопазването и прекратяване на злоупотребите с ТЕЛК-ове и социални помощи.

  • Купуването и продаването на гласове е престъпление
Spread the love