Бойко Борисов идва с първа пролет в Дупница, за да подкрепи кандидат-депутатите Ив. Константинов и Р. Чеканска

Filed under: Дупница |

Ивайло Константинов е патриот, той милее за Дупница и отстоява интересите на града, каза бунтарката Тодорка Савова

Поздравявам втория в листата на ГЕРБ Ив. Константинов за идеята за развитието на туризма в региона, дава ни надежда, че ще има работа и развитие за града, обяви бизнесменът Стефан Николов

 

51-01-02-30_nЛидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов ще навести дупничани навръх първа пролет, научи вестник „Вяра”. Наши източници издадоха, че той ще гостува в града на 21 март, за да подкрепи втория в листата на ГЕРБ Ивайло Константинов и бившия зам. областен управител на Кюстендил Радослава Чеканска и останалите от листата.

news-43525-83559

Радослава Чеканска и Ивайло Константинов

Очаква се бившият премиер да бъде посрещнат от над 1000 дупничани. Още преди 2 седмици на предизборна среща в Кюстендил Бойко Борисов се закани, че ще намине и през Дупница, за да се срещне и поздрави дупничани. Експремиерът даде заявката си за визита в Града под Хисарлъка навръх първи март, а съветникът на ГЕРБ в ОбС – Дупница Емил Гущеров подпечата обещанието, като лично закичи Борисов с мартеница.

Припомняме, че Борисов гостува в Дупница през ноември 2015 г., когато заедно с министрите на спорта и регионалното развитие Красен Кралев и Лиляна Павлова откриха тържествено обновената спортна зала.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днес в 12 часа се очаква в града да пристигне и бившият министър на земеделието и храните Десислава Танева. Тя все още не е потвърдила на 100%, че ще пътува към Дупница, но със сигурност на срещата със земеделски производители от общината ще присъстват зам.-министрите Георги Костов, Васил Грудев и Цветан Димитров. Брифингът ще се проведе в голямата зала на хотел „Универсал” точно в 12 часа.

news-43525-83562

„Наближават парламентарните избори и за мен и за всички нас е изключително важно какви хора ще влязат в парламента и какви хора ще управляват България. Затова искам да подкрепя Ивайло Константинов, като гласувам с №2 от листата на ГЕРБ под №11”, заяви Христо Георгиев от Дупница.

„Ивайло Константинов е патриот, той милее за Дупница и отстоява интересите на града. Константинов има свои инициативи и особени заслуги в областта на спорта и културата, има и своя лична кауза. Председател е на сдружение „Духът на Дупница”. Сдружението има за цел да пази жив спомена за миналото на Дупница, целта ни сега е да вдигнем паметник на дупнишките барикади. Константинов прояви особена щедрост и дари 10 000 лв. за каузата. Аз лично отговарям за парите за проекта и мога да ви кажа, че никой не е щедър като него. Константинов дава свои пари, време, енергия за издигане на имиджа на Дупница”, припомни бунтарката Тодорка Савова.

„Радвам се, че има хора като него, поздравявам го за идеята за развитието на туризма в региона. Тя ни дава надежда, че ще има работа и развитие на града”, обяви бизнесменът Стефан Николов от Дупница.

Spread the love