Героят от САЩ `94 Емил Костадинов награди самоковските грации за постигнати високи спортни резултати

Filed under: Спорт |

 

53-14-02-gimnastichkite-greiat

Футболната легенда Емил Костадинов награди 7 спортисти от националния отбор по спортна аеробика, отличени от Българската асоциация „Спорт за учащи се“ (БАСУ) за активно участие и постигнати високи резултати в ученическия спорт през 2016 г.

Церемонията се състоя в Пресклуб „България“ на националния ст. „Васил Левски“ в столицата при засилен медиен интерес. Наградени бяха самоковските грации Анита Гаврилова, Синтия-Мари Ангелова и Симона Благоева, техните колеги в клуб „Самоков“ Светлина Велинова и Ангел Казаков, както и Дарина Пашова и Стефани Атанасова, които през юли миналата година завоюваха три сребърни и два бронзови медала на световните ученически игри в турския град Трабзон.

Тогава въпреки усложнената обстановка, свързана с опита за преврат в югоизточната ни съседка, самоковки и техните треньори успяха да се концентрират максимално и да представят страната ни по най-достойния начин.

Костадинов, който е съветник на служебния министър на младежта и спорта Даниела Дашева, поздрави сърдечно състезателите и техните наставници, учители и възпитатели и им пожела нови високи постижения.

 

На снимката: Гимнастичките греят от щастие до героя от „Парк де Пренс“.

Spread the love