Водачът на листата на ГЕРБ – Перник, Красимир Велчев в с. Драгичево: Ще работим за сигурността на хората, ако запазим сегашните темпове растеж, до 4 години ще имаме средна заплата от 1500 лв. 

Filed under: Перник |

 

Ирена Соколова: Помним времето, когато я нямаше АМ „Люлин”, но имаше разрушени пътища, изгорял театрален салон, полуразрушена спортна зала, днес се гордеем с постигнатото и искаме да продължим

07-01-1386895
Хората имат нужда от реални решения, не от празни обещания. Ние предлагаме изпълними и работещи решения на проблемите на хората. Това заяви на среща с жители на село Драгичево водачът на листата на ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев. Той подчерта, че програмата на ГЕРБ има за цел да надгради свършеното до момента.
„Наш приоритет в следващ управленски мандат ще бъде повишаването на доходите на хората, чрез реален икономически растеж и развитие на сектори като образование, здравеопазване и прекратяване на корупционните практики. Ще работим за това да осигурим спокойствието и сигурността на хората в малките населени места“, заяви Красимир Велчев. Той обясни, че средната работна заплата и нивото на пенсиите зависят от заетостта на хората в активна възраст и подчерта, че при сегашните темпове на растеж, в рамките на 4 години е възможен ръст на доходите – минимална заплата от 650 лева и средна работна заплата от 1500 лева. Водачът на листата на ГЕРБ беше категоричен, че никоя партия преди ГЕРБ не е правила повече строежи и не е изградила толкова инфраструктура.

07-01-27406
Втората в листата с кандидати за народни представители на партия ГЕРБ и национален лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова обясни, че предизборната програма на ГЕРБ поставя в центъра на вниманието човека и неговите нужди. „През времето, когато ГЕРБ беше и управляваща партия, а дори и в опозиция, нашата цел беше да възстановим справедливостта. За нас беше много важно да има сигурност и спокойствие за хората, да възстановим инфраструктурата, да изградим пътищата, по които тогава не можеше да се мине. Всички си спомняме за времето, когато я нямаше автомагистрала „Люлин”, но имаше двулентови разрушени пътища, имаше изгорял театрален салон, полуразрушена спортна зала, грозна градска среда. Да създадем нормални условия беше най-важно тогава и днес, с гордост можем да заявим, че имаме поредица изпълнени инфраструктурни проекти, с които аз лично бях ангажирана. Имаме и нуждата да развиваме и надграждаме“, сподели Соколова.
Четвъртият в листата д-р Александър Александров припомни за инвестициите в инфраструктурата на с. Драгичево през последните две години. „Видими са резултатите от управлението на ГЕРБ в с. Драгичево. Виждате улицата към училището, която никога досега не е била асфалтирана. Знаете колко тежко пострада читалището след земетресението в Перник. От вчера читалището вече се ремонтира. Направена беше нова детска площадка. Скоро ще бъдат именувани 15 безименни улици в селото, които създаваха проблем с регистрацията на собствениците на имоти, защото такъв адрес на
практика не съществуваше. Предстои да бъде направено още много“, каза още той.
Най-младият кандидат за народен представител и зам.-кмет на община Перник Денислав Захариев призна, че за Перник е привилегия и чест човек като Красимир Велчев да поведе листата на партия ГЕРБ в областта. Той обясни, че за развитието и благоустрояването на един град е необходимо добро взаимодействие между местната и централната власт Денислав Захариев призова гражданите да не допуснат други да решават нашето бъдеще вместо нас.

* Купуването на продаването на гласове е престъпление.

Spread the love