Майката на прокурор Ив. Василев – Татяна Христова, всеки ден храни котката Нели на автобусна спирка в Дупница, призна:  Чувствам се полезна и обичана, правя добро

Filed under: Дупница,Оживление |

 

58-24-01-486

 Бившата учителка Татяна Христова нахрани любимата си котка Нели.

Майката на прокурор Ивайло Василев и на Камен Иванов от ВСС – бившата учителка Татяна Христова, се грижи ежедневно за котката Нели. Животинчето от години живее на автобусната спирка при градинката „Левски”. Татяна Христова наближава 80 години, но е много жизнена и пъргава за годините си. Всеки следобед пътува с градски автобус до вилата си, където се грижи за три котки и 30 домашни кокошки. „Когато пристигам с автобуса, котките ме чакат на спирката.

58-24-01-%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%b9%d0%bb%d0%be-%d0%b2%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%b2

Ивайло Василев

Когато си тръгвам, ме изпращат и се прибират. Чувствам се полезна и обичана, а по този начин правя едно добро. Чувствам се удовлетворена от себе си. Човек на всяка възраст трябва да раздава добро от себе си. Синовете ми си имат своята кариера, възпитала съм ги на добродетели и съм спокойна за тях, защото са добри хора. И Ивайло, и Камен също много обичат общуването с природата и домашните ни любимци.

58-24-01-%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2

Камен Христов

Гордея се с много мои ученици, но много от тях са в чужбина за съжаление. Имам ученичка в ЕСГРАОН в община Дупница – Драгостина Мутафчиева – много възпитана и вежлива служителка, хората са доволни от нея и ми е драго, когато я похвалят, защото съм я учила.

Неотдавна пред очите ми кола блъсна слизаща от тротоара котка срещу спирката на блока и на ул. ”Свети Иван Рилски”. Шофьорът  уби котката, а можеше да спре. Всички хора, наоколо имаше и деца, се разстроиха от инцидента. Апелирам към шофьорите да пазят пресичащи по улицата хора, кучета, котки. Бъдете добри християни”, каза още Татяна.

 

 

 

Spread the love