Професор А. Попов: Защо продължавате да вярвате на едно пианде като Каракачанов от ВМРО?

17498514_1461867363866264_925887511432561119_nО, заблудени избиратели ! Защо продълъжавате да вярвате на това пианде ?
Този лъжец и измамник , който се представя за „патриот“ е
ф а л ш и ф и к а т о р на най-българската организация ВМРО
и п р и в и т и з а т о р на нейните имоти и имотите на бежанците от Вардарска и Егейска Македония.

Не! Не мога да повярвам. Вярно ли е това, че толкова ли голяма част от народа ни оглупя та истината за агент Иван не разбра.

225-01-01 Атанас Попов
Честите му “годежи” и “сватби” в политическото пространство дадоха оснавание на някои да го кръстят като “политическата проститутка” на прехода,но той не се засрами и продължи да “проституира” с кого ли не.Сега се връща съвсем явно към комунистическата партия / не я наричайте социалистическа /, която го създаде, заедно с другия „патриот“ Ахмед Доган.
Засрамете се , вие, обезумели и ослепели последователи на агент Иван !
Толкова ли са главите ви изкуфели та още не сте разбрали кой е той ?
Ако в България беше приет Закон за лустрация, Закон за отнемане на незаконно придобитото богатство и беше разградена червената съдебна система, агент Иван щеше да бъде там, където му е мястото, а не да продължава да зомбира пиян по екраните и залите онези, които нямат разум и съвест и тръгват с него.
Няма телевизионна или вестникарска изява при коята политическите проститутки от фалшификата на историческата ВМРО да не кажат колко големи патриоти са.Оставиха в голяма тайна обаче някои от срещите на агент Иван с такива отявлени червени ултранационалисти като Воислав Шешел.
През 1993 година агент Иван направи поредното си посещение в Белград и се срещна с този отявлен военнопрестъпник и борец за запазването на “велика “ и неделима Югославия, разбира се, под тиранията на сръбските комунисти.
Сега Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.Той призова сърбите да се откажат от процеса на евроинтеграция и обърнат към интеграция с
Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.
Ето какви и кои са приятелите на агент Иван.
Защо , защо се премълчава и това, че протежетата на агент Иван у нас вече са неразделни приятели на русофилите и произнасят пламенни слова на техните тържества?
Защо се пази в тайна , че патриотът – агент Каракачанов е активен член на Обществения съвет на Федерацията за приятелство с народите на ОНД в Русия, заедно с Евгения Живкова, Румен Петков, Светла Шаранкова и Петър Агов.Този Обществен съвет сега направлява дейността на Дружеството на русофилите у нас.
Фалшификаторите на историческата ВМРО не са патриоти , а продажници, които са деградирали и както казва един от този, който ги напусна „те въртят безскрупулна търговия с гласовете на избирателите“.
Не е трудно да се познае кой е и какъв е Красимир Каракачанов, но едно е ясно, че той е едно от най-опасните създания на зловещата Държавна сигурност.

Автор

Професор Атанас Попов

Spread the love