Ивайло Константинов на финала на кампанията: ГЕРБ ще спечели категорично!

Filed under: Дупница,Оживление |

17353293_1447991108578296_7615874704953690913_n

„Направихме всичко по силите си в тази кампания и се надявам резултата да го видим в неделя. Вярвам, че ГЕРБ ще спечели категорично! Ако е рекъл Господ! Номер 11 ще прати в историята жадни за власт хора. А утре, в Деня за р а з м и с ъ л, да помислят за съдбата на България и бъдещето на своите деца и внуци. Победа! “ – това бяха последните думи на лидерът на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов след закриването на предизборната кампания в Пловдив. Той присъства там с част от групата кандидати за депутати на Кюстендилска област.

На закриването на предизборната кампания на партията присъстваха и Бойко Борисов, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кандидати за народни представители. Официален гост на събитието беше генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес.
Организаторите подготвиха богата програма с любими изпълнители – на сцената се качи Мария Илиева, група „Сигнал“, пловдивското трио „Сопрано“, ансамбъл „Тракия“ и други. Шоуто бе е съпроводено с много ефекти и големи екрани. Концертът започва в 16 часа, час по-късно приветствията.
Нека Дупница има свой глас в парламента! С номер 11 за партия ГЕРБ и с преференция 2 за ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ!
Spread the love