Радомирският наркодилър се изправя пред Темида

Filed under: Радомир,Регион |

Станислав Иванов вече е осъждан ефективно за разпространение на наркотици

temida

38-годишният Станислав Иванов от Радомир вече е привлечен като обвиняем за разпространение на дрога и е задържан за 72 часа. Предстои да му се гледа мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Както вече бе съобщено, на 10 април, при акция на служители от  сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Областната дирекция на полицията и колегите им от радомирското Районно управление на МВР бе задържан наркодилър. Спецполицаите претарашили жилище, в радомирския квартал „Гърляница“, обитавано от 38-годишния Иванов, който е криминално проявен. В апартамента са намерени и иззети 73 опаковки с марихуана и тегло около 62 грама, около 12 грама амфетамин разпределен в 18 дози и 7 опаковки екстази с тегло около 2,5 грама.

Станислав е криминално проявен, познат с наркотични вещества. Осъждан е, с влязла в сила присъда за разпространение на опиати. Първоначално мъжът беше задържан за 24 часа с полицейска мярка. Във вторник му е било наложено 72-часово прокурорско задържане и е привлечен като обвиняем. Ще му се иска и постоянен арест.

Работата по започнато досъдебно производство продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.

 

Spread the love