Отслабване и топене на мазнини със сода бикарбонат

Filed under: Здраве |

%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5

Сода бикарбонат е сред природните съставки с най-силно действие при топене на мазнините. В подходящата комбинация биха могли да се постигнат страхотни резултати. Предлагаме ви 2 рецепти със сода бикарбонат, които ще са ви от полза в битката с килограмите:
Лимон, магданоз и сода бикарбонат

Необходимите съставки са: 3 лимона, 2 връзки магданоз, 2 литра вода, 2 лъжички сода бикарбонат

Начин на приготвяне: Измиваме внимателно лимоните и магданоза, за да ги почистим. Слагаме водата да се вари. След това изчакваме да стигне до стайна температура. Слагаме лимоните и магданоза, които вече са нарязани. Слагаме сместа в стъклен съд, затваряме го и го слагаме в хладилника. Оставяме да кисне цяла нощ. На следващия ден прецеждаме и отново сипваме в стъклен съд. Начин на консумация:

Пием по 100 мл от напитката всеки ден. Резултатите ще ви изненадат. Тази рецепта помага да топим мазнините, да отслабнем и да намалим лошия холестерол.

Сода бикарбонат и ябълков оцет

Необходими съставки: чаша вода, 2 лъжици ябълков оцет, 1/2 лъжичка сода бикарбонат. Начин на приготвяне: Смесваме двете съставки в съд и разбъркваме. Начин на консумация: Пием всяка сутрин на гладно.

Която и от двете рецепти да изберете, ще останете много доволни. Препоръчително е да ограничавате вредните мазнини и бялото брашно. Добре е да съчетаете и с някакъв вид спорт.

 

 

Spread the love