Над 100 синдикалисти от КТ „Подкрепа” раздрусаха дупнишкия парк с хора, Бисер Кацарски спечели дантелено бельо от томболата, машинистът Кьосев – сутиен

Йорданка Германова, евродепутатът Джамбазки, Силвия Панева от депото вдигаха наздравици, Константин Владимиров от Перник с грамота по дърпане на въже

77-02-01-372

И на блус, и на хоро най-големият танцьор бе Бисер Кацарски.

77-02-01-362

Лидерката на КТ „Подкрепа”-Дупница  Йорданка Германова първа поведе първомайското хоро.

Над 100 синдикалисти от КТ ”Подкрепа” и евродепутатът Ангел Джамбазки разлюляха дупнишкия парк „Рила” от танци и хора по повод Деня на труда – 1 май. От разигралата се томбола на празника Марио Нинов връчи на най-големия игрохорец Бисер Кацарски дамски гащи с дантела, Наташа Демиревска спечели вълшебна пръчица, а сутиен 6-и номер се падна на машиниста Кьосев.

77-02-01-389

 5-годишният Влади с татко си Константин Владимиров от Перник получиха грамоти за дърпане на въже.

77-02-01-380

Марио Нинов и Бисер Кацарски, който върза спечеленото дамско бельо от томболата на въжето.

5-годишният Влади от Перник и баща му Константин Владимиров пък получиха грамота в състезанието по дърпане на въже. Федерацията на транспортните работници за шеста поредна година отбелязва празника на труда. Шефът на Горското стопанство в Сапарева баня инж. Александър Алащинов също бе на празника.

77-02-01-363

Евродепутатът Ангел Джамбазки посрещна Деня на труда  в парк „Рила”.

77-02-01-344

Инж. Александър Алащинов празнува със сина си, Наташа Демиревска с дъщеря си и военния летец Чавдар Михайлов

77-02-01-357

Мария и Петър Христови също се веселиха на празника.

Лидерката на „Подкрепа” в Дупница Йорданка Германова първа поведе хорото на песента ”Василке, млада невесто”, а най-големият игрохорец от БДЖ се оказа Бисер Кацарски от подразделение на „Товарни превози”. Наздравица вдигна и служителката от локомотивно депо Силвия Панева – майка на Милена Панева, която е активистка на „Патриоти”-Дупница. Силвия Панева обаче не се хвана на хорато, защото семейството й е в траур, наскоро почина свекърът й Васил Панев. Семейството Мария и Петър Христови също посрещнаха празника в парка, като Петър се прибра от гурбет специално за случая. В една компания празнуваха Наташа Демиревска с дъщеря си и военният летец Чавдар Михайлов.

 

Spread the love