Гримьорката Анна Вучова от Говедарци: Мъжете предпочитат добре гримирани жени, на баловете не спирайте да се усмихвате

Filed under: Оживление,Самоков |

Абитуриентката Любослава Графовска: Много се вълнувам, това е едно от нй-важните събития в живота ми

82-24-01-180536Голяма част от мъжете предпочитат добре гримирани жени, макар да не си го признават, разкри 24-годишната гримьорка Анна Вучова от Говедарци в навечерието на абитуриентските балове. Чаровницата посъветва бъдещите абитуриентки все пак да не прекаляват с грима, а да се спрат на макиаж, който подчертава естествената им красота. „При всеки сезон тенденциите се влияят малко или много от повода, подиумите и това с пълна сила важи и за грима. Едно усмихнато и лъчезарно лице обаче винаги изглежда по-привлекателно, независимо дали е с грим, или не. Мъжете предпочитат добре гримирани жени, макар да не си го признават”, каза Анна. Според нея съвършен вечерен грим се постига със старание.

untitled-1-copy untitled-12-copy
„Всяко съвършено нещо, включително и гримът, изисква труд и усилия, с бързане не става. Ако искате перфектно подчертани мигли например, с едно бързо нанасяне няма как да го постигнете. Като цяло не бива да забравяме, че гримът е и аксесоар, част от цялостната визия. Когато е в унисон с косата и стила на обличане, той е съвършен”, разказа Анна Вучова от с. Говедарци.
Анна Вучова завършва Национално училище за фолклорни изкуства “Широка лъка“, по-късно изучава музика в СУ “Св. Климент Охридски“, където се и дипломира. Свири професионално на тамбура и пиано. Пее изключително добре, участвала е във фолклорни конкурси. Печелила е куп награди. Изкарала е и курс по грим при известна топ модел дизайнерка в София. Отпреди 5 години се занимава професионално с гримьорство. Не е почитателка на тежките гримове. Родителите на Анна – Бойчо и Галя Вучови, изключително много се гордеят с нея. Анна има брат Георги, който силно я обича. Вчера в салона клиентка на Анна беше завършващата дванайсетокласничка Любослава Графовска от Самоков. „За мен абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота ми. Сега съм на пробен грим при Анна. Освен мислите ми за бъдещето и развитието си аз мисля и за прическа, рокля, гримове, обувки, чанти“ – споделя развълнувано Любослава. Гримьорката Анна пък й препоръча и показа няколко актуални грим тенденции, на които може да заложи Любослава на бала си.

 

 

 

 

 

Spread the love