Кметът Камбитов изненада с таблет рожденика абитуриент Асен Диловски на изискан прием за випуск 2017 в Благоевград, посъветва ги: Слушайте сърцето и интуицията си

Filed under: Благоевград |

Много е важно да продължите образованието си, защото, повярвайте ми като на работодател, без образование в днешно време човек не може да успее, заръча още градоначалникът

????????????????????????????????????

Кметът Атанас Камбитов изненада с подарък таблет Асен Диловски от 12-и „б” клас на Природо-математическа гимназия „Акад. С. Корольов“, който празнува 19-ия си рожден ден. Това стана по време на изискания прием, на който градоначалникът посрещна абитуриентите от Випуск 2017 година. Стотици абитуриенти присъстваха на събитието, което започна със снимки пред зала „22 септември“ с традиционната табела “Аз обичам Благоевград” и продължи с шествие до новооткрит благоевградски клуб.

????????????????????????????????????

На стилното събитие присъства и председателят на Общинския съвет Радослав Тасков. Двамата с кмета Камбитов преминаха заедно със студенти по червения килим до мястото на приема. Д-р Камбитов поздрави абитуриентите с успешното завършване на средното образование и им пожела успешна реализация в живота. „ Няма да ви давам съвети, ще ви дам няколко препоръки от своя опит. Когато завършвате средно образование, обикновено се казва, че сте на кръстопът.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Да, така е и въпросът е „Сега накъде?”. Много е важно да продължите образованието си, защото, повярвайте ми като на работодател, без образование в днешно време човек не може да успее“, каза в част от приветственото си слово към абитуриентите кметът д-р Атанас Камбитов. Той ги посъветва да изберат професия, която може да им гарантира успешна реализация. „Много хора ще ви дават съвети, не позволявайте външните гласове да заглушат вашия вътрешен глас! Слушайте сърцето, интуицията си и ще успеете“, допълни д-р Камбитов.

 

 

Spread the love