Костадин Джоргов: Оцеляването на „Германея“ минава през победи в двата мача до края на първенството

Filed under: Спорт |

91-14-05-germanea

„Германея“ (Сапарева баня) се готви за решителен двубой на градския стадион в Сапарева баня срещу „Сливнишки герой“. Със сигурност от сметките отпада контузеният Златко Бонев.

„Предстои ни тежък мач срещу един от водещите отбори в ЮВГ – „Сливнишки герой“. Подхождаме сериозно и отговорно за домакинския мач, който трябва да спечелим на всяка цена. В събота вечерта вече ще се знае колко отбора ще отпаднат, след като приключат и решителните срещи във втора лига между отборите на „Витоша“ и ЦСКА-2, „Оборище“ и „Септември“ (София) и „Созопол“ и „Ботев“ (Гълъбово). Такова нещо от дълги години не се беше случвало. През изминалото първенство оцеляхме с 19 точки, а сега с 37 ще отпадне отбор”, сподели наставникът на „Германея“ Костадин Джоргов.

Наставникът на „Сливнишки герой“ Петър Малинов заяви, че няма да бъдат включени в групата поради наказания и контузии Костадин Кафтанов, Виктор Георгиев и Димитър Маймунков. „Ще играем без напрежение. Поставената цел от ръководството ни е изпълнена. Отиваме, играем и каквото стане на терена”, сподели Петър Малинов.

 

Снимка:

Отборът на „Германея“ (Сапарева баня) трябва да преодолее „Героя“, ако иска да оцелее в групата

 

Spread the love