БСП изпреварва ГЕРБ в Перник със 7 на сто

Filed under: Перник |

Социологическо проучване, поръчано от социалистите, сочи:

Народният представител Найден Ангелов направи отчет за дейността си, готов е отново да се кандидатира от миньорския град

Социологическо проучване, поръчано от БСП в Перник на агенция „Апис“, сочи 7% преднина на червените в региона пред ГЕРБ. Според изследването за БСП ще гласуват 27,6% от перничани, а за ГЕРБ – 20,6%, съобщи лидерът на социалистите Ненко Темелков.

„Поръчали сме социологически изследвания на две агенции. Искаме да сме сигурни в резултатите. Засега сме доволни, защото увеличаваме преднината си. Преди водехме с 4%”, твърди Темелков.
Ваче е започнало обсъждането на имената, които ще попаднат в листата за народни представители в 42-ото народно събрание. То върви на две линии. Обсъждания има и в ръководството на БСП, и в партийните организации по места. Конференциите ще приключат в края на месеца и тогава ще е ясно кои ще са в листата. Досегашният народен представител Ангел Найденов имал много номинации от партийните организации в 6-те общини.
„Ако получа доверие и подкрепа, не бих се отказал да представлявам перничани в следващото Народно събрание”, заяви Найденов.

Повече подробности в печатното изднаие

Снимка: Ангел Найденов

Spread the love