Кюстендилската школа по борба с 4 отличия от държавното в Сливен

Filed under: Спорт |

С две шампионски титли, сребърен и бронзов медал се завърнаха от държавното лично първенство най-малките състезатели на кюстендилския клуб по борба класически стил. На шампионата в Сливен възпитаниците на треньора Стойчо Иванов от клуб „Васил и Георги Илиеви“ завоюваха 2 златни, сребърен и бронзов медал в изключително жестока конкуренция.

При най-леките – кат. 30 кг, Георги Аначков изцяло доминираше на тепиха над своите съперници и заслужено стъпи на най-високото стъпало на стълбичката за награждаване. Златно отличие спечели и Димитър Илиев в кат. 66 кг. Със сребърен медал се окичи Николай Костадинов в кат. 38 кг, а Александър Гогев се нареди на призовото трето място в кат. +73 кг.

На крачка от медалите останаха Християн Георгиев в кат. 32 кг и Георги Йорданов в кат. 59 кг, които останаха на пета позиция. Общо 19 кюстендилски деца участваха в първенството, като наставникът Стойчо Иванов сподели, че е доволен от представянето им и допълни, че всички те имат огромен потенциал, който тепърва ще развиват.

Снимка: Най-добре представилите се деца на първенството с треньора Стойчо Иванов

Spread the love