Две шефки на 6 клуба за компаньонки са арестувани в София

Filed under: Актуално от днес |

Антимафиотите откриха в бардаците 27 проститутки по време на извършване на сексуслуги

При акция на полицията в София са били проверени общо 6 клуба за компаньонки. Шефове на публичните домове под прикритие са две жени, които са арестувани от антимафиотите, съобщи МВР. Спецоперацията е проведена на територията на столицата под ръководството на Специализираната прокуратура. Извършени са проверки в шест клуба. В момент на извършване на сексуални услуги са хванати 27 проституиращи жени.

В хода на операцията са задържани двете лидерки на престъпната група: Т. К. (35 г.) и К.Б. (33г.). Установени са и съучастниците им – Ц.Н. (34 г.), криминално проявен за кражба, И.Д. (26 г.) и четири жени – Н.З. (35 г.), С.П. (35 г.), регистрирана за кражба, И.П. (40 г.) и В.Х. (28 г.).
При последвало претърсване на адреси, обитавани от задържаните, спецполицаите открили записки и отчети, компютърни конфигурации, фотоапарати, съдържащи снимки на момичетата. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 321, във връзка с чл. 159а от НК. Осемте участници в престъпната група са привлечени като обвиняеми и са задържани за 72 часа. Действията по разследването продължават.

Spread the love