Водачът на ДБГ в Перник Людмил Веселинов: Градът има нужда от по-културен облик, в листата имаме доброволка, абитуриент, компютърджия

Filed under: Перник |

Не съм оптимист, че изборите ще бъдат коректни, заяви водачът на листата на „Движение България на гражданите” в Перник Людмил Веселинов. Той обаче е оптимист за това, че хората от областта ще са разумни. 38-годишният художник и доктор по изкуствознание обяви на пресконференция, че целта на партията е спечелване на парламентарния вот и връщане на нормалността в държавата. Приоритети и в Перник, и в страната ще бъдат здравеопазването и образованието, където са нужни ред и добър мениджмънт, посочи Веселинов. Основна негова задача ще бъде Перник да добие по-културен облик във всяка една сфера.

Останалите номинирани в листата на ДБГ за област Перник са Кирил Стоев – общински председател на ДБГ за Радомир, Емилия Теофилова – председател в Брезник, Симона Минева – PR специалист от Трън, Иван Павлов – компютърен специалист от Перник, Михаела Босева – студентка и доброволец, Ивайло Кирилов, който развива частен бизнес, и 19-годишният ученик в 12-и клас от ПГ по техника и строителство „Арх. Йордан Миланов” Христо Спасов, който тази пролет ще бъде абитуриент. Предстои листата да бъде утвърдена на Национален съвет.

Снимки:

1.Людмил Веселинов и Михаела Босева

2. Иван Павлов

Spread the love