Учителят по карате на Бойко Борисов показа хватки от бойните изкуства на благоевградски спортисти

Filed under: Благоевград |

Морал и феърплей има само в спорта, но не и в политиката, твърди Цончо Колев

Бившият треньор по карате на експремиера Бойко Борисов – Цончо Колев, демонстрира своето майсторство и опит на спортистите от благоевградския клуб „Ипон” с треньор Иван Милчев. Той им показа хватки от бойните изкуства, като най-важното според него е да не обръщат гръб на противника, както и феърплей или честна игра, защото в спорта най-важен е моралът. Старши инструкторът в антитерористичния отряд на червените барети, участник в антитерористични акции за спасяване на заложници, консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления в САЩ Цончо Колев напипа пресечната точка между политика, избори, силови спортове и бойни изкуства при посещението си в Благоевград. Той е категоричен, че морал и феърплей има само в спорта, но не и в политиката.

„ММА е върхът на спортовете по света. Това е спорт, в който имаш право да удариш, но да си умел, че да не прекалиш. За да победиш в такъв двубой, трябва да имаш невероятни качества”, каза Колев. Според него правителството направи зали за Лили Иванова и за концерти, а децата няма къде да спортуват, като посочи протеклия и мухлясал таван на залата в закрития басейн, където тренира клубът. Нееднократно кметът на Благоевград Атанас Камбитов предлагаше на концесионера Николай Галчев да се извади закритият басейн от концесионния договор и да се върне за стопанисване от общината, за да може да се направи ремонт и да се подобрят условията в него. Имаше принципно съгласие от концесионера, който обаче внесе ново предложение за изменение на договора, което бе в ущърб на общината.

Цончо Колев оглавява щаба за борба с изборните измами и е категоричен, че предстоящият парламентарен вот е избор между статуквото и новите неопетнени лица.

Преди демонстрацията Колев подари тениска с автограф на клуба с пожелания за успехи.

 

Снимки:

1.Колев показа хватки от бойните изкуства.

2.На колене учителят на Бойко Борисов надписа тениска, подарък за клуба.

3.  Момчетата от „Ипон” се снимаха с Цончо Колев.

Spread the love