Коронясаха 18-годишната санданчанка Велина Узунова за Мис Югозападна България, дъщерята на общински съветник стана Мис Благоевград 2013

Filed under: Оживление |

13 красавици блеснаха на грандиозен спектакъл в Благоевград

 Модната диктаторка Миропа Кьосева подари лиценза за конкурса на дизайнерката Анелия Василева

18-годишната Велина Узунова пребори конкуренцията и се окичи с короната „Мис Югозападна България 2013”. Красивата санданчанка бе избрана единодушно от 24-членно жури с председателка Ива Атанасова, която й връчи короната. За първа подгласничка бе избрана Деница Вангелова – на 18 г., от Петрич, а втора подгласничка стана Евелин Методиева, студентка от Музикалната академия. За Мис Благаевград – България 2013 журито избра Евелин Ненова, която е дъщеря на общинския съветник и бизнесмен Спас Ненов и е завършила престижния университет „Кеймбридж”. Тя получи и награда – колие от натурални перли. 17-год. Мариела Николова стана Мис Югозападна България – тийнейджър. В битка за голямата корона влязоха 13 момичета от Югозапада. Те дефилираха в три кръга с три различни тоалета – роклички, бански костюми и официални тоалети. Конкурсът започна с лазерно светлинно шоу. Специални гости на събитието бяха Камелия Воче и Албена Костова. Шоуто бе под наслов „30 години са малко“, юбилейното издание е свързано и с бенефиса на президента на MSA MODEL GROUP BULGARIA – Миропа Кьосева. За бенефиса си Миропа Кьосева беше подготвила голямата изненада за хората, с които е работила през всичките години. Тя връчи няколко специални награди. С лента за модел на 21-ви век се окичи Десислава Тилева, статуетка за шоумен на 21-ви век получи Иван Иванов. Миропа Кьосева връчи специални статуетки и на Атанас Лазаров, Цветелина Борисова и Сабин Асенов.

Модната диктаторка на Югозапада Миропа Кьосева подари лиценза на „Мис Югозападна България” на дизайнерката Анелия Василева, която бе и водеща на конкурса. „Да си здрава, да раздаваш красота и още много пъти да се събираме да празнуваме това, което умееш най-добре“, с тези думи Анелия се обърна към Миропа Кьосева. Мопи обеща да остане още 2 години в конкурса, но вече като помощничка на Анелия, докато последната навлезе в занаята. Малко по-късно тя призна и с какво ще се занимава занапред – ще управлява фондация на нейно име за деца в неравностойно положение и ще организира свой собствен национален и световен конкурс, за който обеща подробности съвсем скоро.

Снимки:

1. Участничките в конкурса

2. Миропа Кьосева и Десислава Тилева

3. От ляво надясно: Велина Узунова, Преслав Колчаков, Жана Янева и Атанас Лазаров

4. Мис Югозападна България 2013 Велина Узунова с подгласничките Деница Вангелова и Евелин Методиева

Spread the love