Популярният благоевградски актьор Валентин Гошев засука мустак за филм на Въргала

Filed under: Оживление |

Популярният благоевградски актьор и режисьор Валентин Гошев засука мустак. Това се наложи заради участието му във филма „Шменти капели“ на Владислав Карамфилов – Въргала. Снимките за новата поредица започват след дни в столицата. ”Мустака го пуснах преди три седмици, откакто научих, че ще участвам във филма”, обясни Гошев. Новият мустак – явен белег на мъжественост и авторитет, се харесва много от жените, които са около актьора. Една от тях напомня и поговорка, която гласи: „Мъж без мустак е като къща без балкон”.

Името на Валентин Гошев нашумя напоследък с участието му в романтичната комедия на Ники Илиев „Чужденецът“. Там той играе баща на пет деца, който може по цял ден да пие ракия, но ситуацията го отвежда във Франция, където грубата му селска душевност се среща с изискания френски вкус.

Гошев е завършил филмова критика и филмова и тв режисура в НАТФИЗ. Снимал се е във филмите „Стъклени топчета“, „Пясъчен часовник“, „Писмо до Америка“ и други, както и в ред театрални постановки. Сценарист и режисьор е на филма „Самотни сърца“, продуциран от БНТ.

Снимка: Валентин Гошев

 

 

 

 

Spread the love