Цветан Цветанов пред работниците на „Агромах” и „Ледиан”: ГЕРБ ще донесе развитие на регионите, инвестиции и разкриване на работни места

Filed under: Благоевград |

„За първи път правителство дава отчет за свършеното – за това, което е направило. За първи път правителството на ГЕРБ въпреки тежката икономическа криза направи много неща в страната, заяви водачът на листата за Благоевградска област и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с работниците от строителната фирма „Агромах“ в Благоевград. Той подчерта, че по време на мандата на ГЕРБ нито кметовете, нито фирмите са делени на наши и ваши, а средствата по европейските програми са достигнали до всяка община и всяка фирма е участвала в процедурите. „В новия програмен период 2013-2020 г. България ще може да усвоява 32 млрд. лева, но ако искаме да строим пътища, да работим, Европа няма да даде тези пари, ако правителството не е стабилно и е съставено от коалиции от диаметрално противоположни партии“, подчерта Цветанов.

„Много са нещата, които искат да чуят хората, но възможно ли е да се осигурят високи доходи, след като няма работеща икономика и няма създадени работни места? Трябва да се постараем по друг начин да решим проблемите си“, заяви Цветанов пред работниците от шивашката фирма „Ледиан“. С тях той коментира доходите, проблемите на майките, безработицата.
Цветанов коментира, че правителството на ГЕРБ е полагало усилия за конкретни социални програми, за да компенсира този дефицит на работни места, за да могат хората действително да получават доходи.
„За да се реализират проектите и да достигнат европейските средства до всеки, гласувайте с №15 в бюлетината. ГЕРБ гарантира възможности за развитие на регионите, за инвестиции и разкриване на работни места. ГЕРБ ще донесе развитие на държавата“, зави Цветан Цветанов.

 

Spread the love