Борисов: Подслушват ме в тоалетната, сега ще трябва да търся горичка

Filed under: България |

Бившият премиер заяви, че няма да коментира оставката на Николай Кокинов: Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам

„Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват. Никой друг лидер, на никоя партия досега не е излязло СРС срещу него. Вие сте нормални хора – защо не се замислите – кой го организира и срещу кого. Всичко друго приемам, ама в тоалетната… Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! Защо тогава обществото допуска незаконен запис, с тоалетните на хората, изобщо вие да говорите за него“, каза Бойко Борисов в Симеоновград.

Скандалът със записите не интересува хората според лидера на ГЕРБ. Борисов се убеждавал в това при срещите си в различни населени места, където го питали за работа и пътища. Според думите му той е единственият, срещу когото непрекъснато се правят подобни удари.

Бившият премиер заяви, че няма да коментира оставката на градския прокурор на София Николай Кокинов. „Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам“, така отговори той на въпроса как ще коментира оставката на Кокинов.

Всеки знае себе си, аз знам мен си, посочи Борисов на този въпрос.

Моите колеги имат забрана да ми говорят за това какво излиза в българските медии. Имат забрана.

Борисов заяви, че темата за флашки и подслушвания не интересува хората. „За разлика от другите политически партии нямам никаква нужда да ме отразявате. Вместо мен – да записвате роднините, хората, които казват, ето какво сте направили, дори от БСП човекът каза: „Благодаря за тази приемственост, че направихте всичко това“…

В целия район се строи – виждате какво казват хората. Говорим как в рудниците да има повече миньори, които да копаят руда, а не да правят гьолове. За разлика от другите ние сме управлявали 4 години и има реална опасност в най-тежката криза пак да управляваме“, каза Борисов.

„Искам да усетя пулса на хората – какво очакват. Ако някой им обещава, че ще дойдат огромни пенсии и заплати – да ги видя – те подвеждат ли се по това? Виждате какво става в Италия; виждате в Испания, полицията ги би като кучета. Вие представяте ли си това, което гледате в Испания, по международния обмен, така българската жандармерия да разпръсне протестиращите? Гледахте ли го? Представяте ли си Цветанов да е разпоредил така да разпръснат протестиращите? Трябваше да го сатанизират тогава; тук да го разпънат на стълб.

А кризата става още по-тежка. За разлика от другите аз искам да си представям – утре какво трябва да правим? Кое може да подобрим и да им кажем – да, с еди-каква си организация може да го подобрим. Въобще не се интересувам от това; а и виждате – от хората някой да пита за флашки, за подслушвания. Никой не коментира с мен, а това ми е достатъчно. Виждате – един час давам автографи в Симеоновград“, заяви Борисов.

Борисов каза, че очаква още компромати.

„Очаквам. Защото сега само по малка нужда са ме записали… очаквам голямата да дойде преди изборите. Но на никой българин не му го пожелавам. И на вас, госпожо“, обърна се Борисов към журналистка.

„Защото след това ще ви дойдат във вашата къща. Защото, ако не ги отразите добре, ако ви бъдат сърдити или ако бъдете обективна журналистка, може да го сложат и във вашата тоалетна. И да видиш колко е неудобно пред колегите. Като поруган си. В дома ми са ми слушали тоалетната. Тези, които искат да ме защитават в Брюксел, българските демократи“, каза Борисов.

Ти мъж имаш ли, попита той репортерка и допълни: „Всеки човек си има личен живот. Всеки си има душичка и сърце. Ако ви запишат и дадат твоя език – с мъжа, с детето, със свекърва, и го пуснат само него… Твоите колеги ще кажат – ама как може? Ние за теб такова мислехме, такава мила душичка си, а така говориш…“

 

Spread the love