Жената на Мирослав Найденов иска развод

Filed under: България |

Съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов е поискала развод, съобщи Цветан Цветанов.

Именно за да го подкрепи в “този труден момент”, бившият вицепремиер поканил Найденов на рождения си ден на 8 април. Дни по-късно бившият земеделски министър, който има повдигнати 3 обвинения в прокуратурата, обвини Цветанов, че е подслушвал целия Министерски съвет.

“Моля, пощадете родителите ми, сестра ми Нина и племенниците ми. Въпросът е прекалено личен, за да го коментирам”, заяви по повод предстоящия развод пред “24 часа” вчера д-р Даниела Дариткова, сестра на съпругата на Найденов. Дариткова, която води листата на ГЕРБ в Смолянска област, отказа повече подробности за отношенията между ексминистъра и сестра й.

Мирослав Найденов вероятно е бил “заложен” в правителството на ГЕРБ от самото начало на мандата, заяви Цветанов в Димитровград вчера.

“Винаги има удобни хора, които имат някаква зависимост и могат да бъдат активирани.

Миро Найденов е бил подготвен при всички положения в един определен период да свърши работа на тези, които го държат или които са изпаднали в зависимост”, каза бившият шеф на МВР.

Според него в момента Найденов бил активиран да работи срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

Цветанов увери, че Найденов нямало защо да се чувства застрашен, поне не и от ГЕРБ: “За да се активира и да направи това публично действие, действително тези, които са го накарали, които го държат в някаква зависимост, това е по-притеснителното”.

 

Spread the love