Алба се връща в игра за „Пирин” в мач на истината срещу „Берое”

Filed under: Футбол |

Един от най-постоянните играчи в отбора на „Пирин“ (Гоце Делчев) Албин Ходза – Алба се завръща в отбора за днешния мач срещу „Берое“. Французинът се контузи по време на домакинската среща с „Левски“ още в 17-ата минута в началото на април и оттогава не е играл нито един мач.

Спортно-техническият директор Иван Близнаков картотекира във вторник в БФС и привлечения на пожар вратар Костадин Янев. Той ще бъде резерва днес на Ангел Юсев, тъй като не е играл от една година насам и му липсва игрова практика.

В същото време вратарят побойник Абди Абдиков и Атанас Фиданин се сдобриха публично в ефира на едно от родните радиа. Въпреки всичко Абдиков бе наказан за 4 срещи от БФС и глоба от 1000 лева. Отделно той ще бъде санкциониран и от клубното ръководство. Едва ли обаче от ръководството ще оповестят наказанието преди днешния решителен сблъсък с „Берое“.

Неврокопчани вече играха с „Берое“ четвъртфинал за Купата на България преди малко повече от месец, като загубиха с 0:1 в Стара Загора и с 1:3 у дома. Евентуална победа в днешния мач на практика ще подсигури оставането на „Пирин“ (Гоце Делчев) още една година в елита. С оглед на започналите празници и хубавото време се очаква да дойдат доста зрители на стадиона в Гоце Делчев. Клубното ръководство запази цената на билетите от 5 лева, каквато бе през целия сезон.

Вероятен състав на „Пирин”: Юсев, Пиргов, Фиданин, Гуцев, Дреновички, Панайотов, Витанов, Марчев, Лазаров, Близнаков и Алба

 

Текст за сн:
85- Алба се възстанови от травмата получена на мача с „Левски” и излиза срещу „Берое” днес

Spread the love