Драма след сватба: Булка и 4 шаферки станаха на въглени при инцидент с лимузина

Filed under: Свят |

Телата били толкова обгорели, че жертвите били разпознати само по зъбите

Наета за моминско парти лимузина избухна в пламъци при прекосяването на мост близо до Сан Франциско. В резултат на пожара загинаха пет жени. Сега се разбра, че жертвите са бъдещата булка и четири нейни приятелки. Четири други шаферки и шофьорът са успели да се спасят.

Овъглените тела били открити в отделението на колата зад преградата, отделяща шофьорското място. Жената е от Филипините и планирала да се върне в страната си следващия месец за сватбена церемония и там. Полицията води разследване за причините за пожара и смъртта на жертвите.
Злощастната 31-годишна Нериза Фояс била медицинска сестра във Фресно. Тя празнувала с 9 свои приятелки бъдещото си обвързване, когато лимузината избухнала в пламъци, докато пресичала моста „Сан Матео Хейуард”.
Смята се, че пожарът е тръгнал от багажното отделение на колата. Шофьорът спрял лимузината, когато усетил, че става нещо нередно и успял да измъкне четири от купонясващите жени. Полицията съобщи, че телата на жертвите били обгорели до такава степен, че се наложило те да бъдат разпознавани по зъбите.

Снимка:

Наетата за моминското парти лимузина избухнала в пламъци.

Spread the love