Еврошампион по борба гостува на учениците от СУ „Олимпиец“ в Перник, те му подариха албум с пожеланието да реди в него снимки на дъщеричката си

Filed under: Спорт |

Европейският шампион по класическа борба Иво Ангелов гостува на учениците от клуб „Общество и личност“ в Спортно училище „Олимпиец“ (Перник) вчера. Талантливият перничанин, който е възпитаник на Спортното училище, разговаря с ученици за Олимпиадата в Лондон, спортната слава и новия треньор на националния отбор Армен Назарян. През тази година голямата цел на Ангелов след шампионата на Стария континент е да спечели медал и от Световното първенство през септември, а след това да се готви и участва  на  Олимпийските игри в Бразилия, където в традиционната си категория до 60 килограма  да се бори за разпределението на медалите.

На изпроводяк учениците подариха на шампиона тефтер да си записва успехите и албум да слага снимки на малката си дъщеричка, която е само на няколко месеца.

Снимка:

Европейският шампион по борба Иво Ангелов гостува на учениците от Спортно училище „Олимпиец“ (Пк), които му подариха тефтер да си записва успехите и фотоалбум.

Spread the love