ОбС шефът Ивайло Константинов: Зам.-председателският пост на червената Манолова е награда от Станишев за втора политическа сила в България

Filed under: Дупница |

 Лидерът на ГЕРБ-Дупница Емил Гущеров: Дупничанин мистериозно попадна в забранителен списък, проверка установи, че е регистриран в Турция за изборите 

Постът зам.-председател на Народното събрание за Мая Манолова е подарък от Станишев за това, че ромите превърнаха БСП в Кюстендил във втора политическа сила в България, а председателският пост на Михаил Миков – за това, че изведе Видин на първа позиция, това обяви в предването „На фокус” на Тв Запад председателят на Общинския съвет Ивайло Константинов. Той окачестви случващото се в първите дни на новия парламент като цирк. „Това, което ме радва, е, че циркът е сезонен и трае не повече от 2-3 месеца”, каза Константинов. Той гостува в студиото с лидера на ГЕРБ-Дупница Емил Гущеров, който съобщи любопитен факт. Дупничанин мистериозно се озовал в забранителен списък на гласоподавателите. Той отишъл да подаде своя глас в секция в ОУ „Неофит Рилски” и останал като гръмнат. Проверка до ЦИК установява, че дупничанинът е регистриран в Турция, където той никога не е бил и никога не е имал желание да отива. В крайна сметка той упражнил своето право на глас с разрешение на ЦИК. Това стана ясно от изявление на Емил Гущеров.

Ивайло Константинов спести информация за това какво са направили от ГЕРБ за България през последните години с обобщението: То може да се види и от 80-годишната баба, и от 10-годишното дете. Но подчерта, че грешка на правителството е замразяването на доходите. „Проведох толкова много срещи с обикновени хора, възрастни дами ми заявяваха в очите откровено: Да, чедо, вярваме ви, знаем, че сте честни, знаем, че се борите да направите добри неща, но защо не ни увеличихте пенсиите с по 30 лв. поне, защо не ни увеличихте заплатите”, цитира Ивайло Константинов и добави, че и Бойко Борисов е признал за тази слабост на своето управление.

Константинов заяви, че КЕЧ-ът и общежитието на Промишленото вече са прехвърлени като собственост на общината. Няма да ги продаваме, базите могат да послужат за разкриване на търговски центрове или да станат част от хранителна верига.

Повече подробности в печатното издание

Снимка: ОбС шефът Ивайло Константинов и Емил Гущеров

Spread the love