Мая Манолова към Ангел Найденов: Ако кръшнеш с някоя дългокрака блондинка от Министерството на отбраната, няма да видиш бял ден

Filed under: Общество |

 Ревност трови парламентарното битие на червените Ромео и Жулиета 

Устатата кюстендиска сама ще избира секретарката на любимия, за да го предпази от изкушения

Високите постове в държавата, които спечелиха червените Ромео и Жулиета – Мая Манолова и Ангел Найденов, не им донесоха очакваното щастие. Вместо да са на седмото небе от голямото признание – тя като зам.-шеф на парламента, той като министър на отбраната, двойката буквално се раздира от съмнения, пише www.vsekiden.com.

Веднага след като Мая разбрала, че Ангел е посочен за министър и няма да бъде плътно до нея в парламента, пребледняла, а след това побесняла. Мисълта, че любимият излиза от обсега на зоркото й око в парламента, а ще си вее байрака в министерството и ще си пие кафето с други, направо подлудила кокетката. Само няколко часа след избора вчера, дори без да вдигнат наздравица, юристката дала като никога кратки, но непреклонни заповеди на Ангел. Тя му обяснила, че ако се поддаде на еуфорията от властта и реши да кръшне с някоя млада служителка, със сигурност няма да види бял ден.

Кандидат-министърът слушал наставленията на половинката си и неуспешно опитвал да вземе думата, научи „Всеки ден“ за горещите дебати. После опитал да я убеди, че и през ум не му минава да се отдава на кризата на средната възраст като предшествениците си. Червената фурия обаче била притеснена, че връзката им ще залинее, след като остане сам-сама в парламента. Според колегите им съпартийци това няма как да се случи. „Ангел прекрасно разбира, че с Мая е уцелил шестица от тотото. Няма да посмее да се отдаде на евтини съблазни“, одумват ги съпартийците им.

За да е спокойна, че някоя дългокрака блондинка няма да изкушава по цял ден министъра на отбраната Ангел Найденов – иначе нейната половинка, Мая Манолова ще избира лично секретарките му. Но за да прикрие истинските си намерения, юристката му обяснила, че тя има набито око за хората и най-добре ще подбере сътрудниците му.

„Ако попаднеш на някоя неадекватна, може да ти провали цялата кариера“, плашела любимия мъж Манолова. Тя взела радикалното решение, след като разбрала, че доста засукани девойки се въртели из Министерството на отбраната.

 

Spread the love