Жените бягат от ниски мъже като Том Круз и Хари Потър

Filed under: Звезди |

Том Круз, Даниел Радклиф (известен с ролята си на Хари Потър), Джак Блек, Сет Грийн и Маколи Кълкин може би трябва да запушат ушите си за тази новина или просто да сложат по-високи обувки на следващата си среща с жени, защото ново проучване показва, че представителките на нежния пол не харесват ниски мъже. По-голяма част от жените във Великобритания не биха дали шанс на мъж, който е висок под 180 см, въпреки че средната височина на британеца е 177 см.

71% от анкетираните дами искат техният партньор да е висок над 183 см. Въпреки това мъжете стигат до жените бавно, но сигурно. Статистиката показва, че техният среден ръст се е увеличил с няколко сантиметра през последните 100 години. Но жените категорично продължават да настояват, че сънародниците им все още не са достигнали идеалната височина.

Във Великобритания средната височина на жените е 162,5 см. 45% от мъжете пък признават, че биха се срещали с жена, която е по-висока от тях, а 49 на сто от силния пол са уверени, че това е идеалната височина за жените. В проучването участват 1400 британски мъже и жени.

 

 

Spread the love